2777
2789
من ک اصلا خونشون زیاد نمیرم فقط تو این ده ماه یبار اونم خودشون دعوت کردن رفتم.ولی چه کنم شوهرمم مهمو ...

دقیقا شوهرمنم مهمون دوس داره اما یبار اییییینقدر مهمون داری کرده بود به خانوادم گفتم ومامانم اومد با شوهرم حرف زدوخودمم شوهرمو قانع کردم که ازصبح تاشب میری کارمیکنی میریزی تو شکم بقیه ومنم خسته میشم والان که خیلی کمترمیان شوهرمم راضیه ومیگه اون چه کاری بو دمیکردم یه ماه بدون اطلاع همسرت حساب کتاب کن ببین چه سهم بزرگی از درامد فقط صرف مهمانیهای بی مورد میشه اگه کسی دلش تنگ شده میتونه بعدشام یا بعدازظهر بیاد و صله ارحام هم بجا بیاره به قول خودشون

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
استارتر اسمتم نوشتی مامان کوچولو و گفتی تازه ازدواج کردی،میشه بپرسم چندسالتونه که دارید بچه دارمیشید ...

عزیزم من ۲۰ سالمه😃زیادم کوچولو نیستم ولی کودک درونم فعاله😁

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا شوهرمنم مهمون دوس داره اما یبار اییییینقدر مهمون داری کرده بود به خانوادم گفتم ومامانم اومد با ...

دقیقا کل خستگیش به جز هزینه اش برا من میمونه همش بشور بساب میکنم.شوهرمم اخلاقش جوریه کسی میاد خونه دارو ندارمونو میاره براشون من بخام چیزیو نیارمم بلند تو جمع میگه فلان چیزم بیار اونم بیار اینم بیار😂منم هی میگم نه اون تموم شده خب من خودم میدونم چی برا پذیرایی بیارمو چی نیارم دیگ خیلی دخالت میکنه حرصم میگیره😁😁😁😁😁

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
دقیقا کل خستگیش به جز هزینه اش برا من میمونه همش بشور بساب میکنم.شوهرمم اخلاقش جوریه کسی میاد خونه د ...

😂مثل شوهر من گاهی سوتی میده که فلان چیزو خریدیم درصورتی که من اصلا نمیخواستم کسی بفهمه...خعلی سادن بعضی مردا

😂مثل شوهر من گاهی سوتی میده که فلان چیزو خریدیم درصورتی که من اصلا نمیخواستم کسی بفهمه...خعلی سادن ...

😂خواهر از این سوتیا تا دلت بخواد شوهرم داده مثلا منم نمیخوام کسی بفهمه تعریف میکنه مکانو قیمتشم میگه اخرسرم میگ برو بیار نگا کنن حالا هی من چشمو ابدو میام متوجه نمیشه😂قربونش بشم از بس مهربونو سادس

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
دقیقا کل خستگیش به جز هزینه اش برا من میمونه همش بشور بساب میکنم.شوهرمم اخلاقش جوریه کسی میاد خونه د ...

تو منی یا من توام😀😀😀😀چن سال وقت برد اما شوهرمو درست کردم الان ولی بااازم گاهی مجبورم گوشزد کنم فلان چیز واسه خودمه ها لطفا یاداوری نکن ،خداروشکر بهترشده،شماهم اگه همینوضع ادامه بدی تا اخرعمرباید بشوربساب کنی

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
مادرشوهرم خیلی ازمن انتظار داره اما نمیرم تازه عروسم فک میکنه کارتوخونه ندارم میرم کمکش

اگه بری عادت میکنه و همیشه باید بری براش کاراشو انجام بدی...پرتوقع میشه

😂خواهر از این سوتیا تا دلت بخواد شوهرم داده مثلا منم نمیخوام کسی بفهمه تعریف میکنه مکانو قیمتشم میگ ...

😁😁😁😂😂😂😂نه من تا چشم و ابرو بیام ساکت میشه بدتر بقیه میفهمن یه چیزی هست که من نمیخوام بفهمن😐

تو منی یا من توام😀😀😀😀چن سال وقت برد اما شوهرمو درست کردم الان ولی بااازم گاهی مجبورم گوشزد کنم ف ...

😁😁😁چه جالب منم خیلی گوشزد میکنم ولی اولشه هنوز جا نیوفتاده براش کم کم درستش میکنم  من عاشق بستنی کاکاعو هستم حالا یبارم جلو دوستش گف پاشو بستنیو بیار واقعا جونم بنده به بستنیم😂منم گفتم تموم شده برگشت گفت بخدا قول میدم برات بخرم پاشو بیار دیگ دورهمیم بخوریم😂😂😂😂انقد ضایع شدم ک نگو

😁😁😁😂😂😂😂نه من تا چشم و ابرو بیام ساکت میشه بدتر بقیه میفهمن یه چیزی هست که من نمیخوام بفهمن😐

😂😂😂😂😂برا من چشمو ابرو بیام میگه چیه چیشده؟بلند میگ جانم ؟؟😂همه برمیگردن نگام میکنن

😁😁😁چه جالب منم خیلی گوشزد میکنم ولی اولشه هنوز جا نیوفتاده براش کم کم درستش میکنم  من عاشق ب ...

شوهرت دیگه آخرشه ها ، حواسش جمع کن که اطرافیان ممکنه از این اخلاقش سو استفاده کنن ، ولی،واقعا خندم گرفتا خیلی باحال گفته

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
واااای😂😂😂چه باحاله شوهرت 

😂😂😂خیلیییی حرص میخورم ولی وقتی یادش میوفتم خندم میگیره خدایی از رو سادگیشه مهمون دوس داره ذوق میکنه فکر میکنه دیگ هرچی هستو باید بیاره