2777
2789
🙄من تازه عروسم برا منم نیازه خونه تکونی کنم؟اخه خونه کثیف نیس زیاد مثلا فرشا تمیزن پرده هارو بشورم؟ ...

من پارسال شهریور عروسیم بود. عید فقط آشپزخونه رو تمیز کردم.

دختر شهریوری من😍جانی و دلی، ای دل و جانم همه تو😘😍
نمیدونم فرشام کثیف شده بلاخره مهمون و اینا میومدن...

هربارمهمون با بچه میاد رو فرشی بنداز و اگه باشوهرت چیزی قراره رو زمین بخورین یه پارچه بزرگ همیشه دم دست داشته باش،من اینجوری یکساله فرشامو شستم اما بازم تمیزه تمیزه

❤️لایکم نکن مهربون❤️  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال شهریور عروسیم بود. عید فقط آشپزخونه رو تمیز کردم.

من میخام بخاری هامونو جمع کنم 😆بدم میاد جا گرفته

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
😅اخیش اینکارارو به ۴ شنبه سوری ۱ هفته مونده انجام بدم؟🤔دیره یا زود؟اخه حدودا از ۲۴ ام مهمونام قرار ...

اگه مهمون نمیاد تا24،از یک اسفند روزانه یکم با حوصله تر فقط خونه داری کن ،اخه نمیدونم چرا خونه تازه عروسا میرن مهمونی ،منم دوسال اول زندگیم اسیربودم کم کم مهمونیهارو کم کردم

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
اگه مهمون نمیاد تا24،از یک اسفند روزانه یکم با حوصله تر فقط خونه داری کن ،اخه نمیدونم چرا خونه تازه ...

من ک خیلی بدم میاد ده ماهه اومدم خونه خودم تاحالا ۶بار به کل طایفه همسرم مهمونی دادم خودم فقط ۱ بار رفتم خونشون ما تازه ۳ روز بود عروسی کرده بودیم پاشدن شبو اومدن خونمون خوابیدن😑 

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
من ک خیلی بدم میاد ده ماهه اومدم خونه خودم تاحالا ۶بار به کل طایفه همسرم مهمونی دادم خودم فقط ۱ بار ...

بخدا منم همین درد کشیدم مثلا منو دعوت میکردن من دونفربودم اونا یه گردان سعی کن خیییلی کم بری خونشون واصلا خواب نمونی ،من بیچاره خواب هم نمیموندم اونا ول بکن من نبودن اما الان راحت شدم بخدا اما خب شش ساله از اول زندگیم گذشته و حدود دوسه سال ازشون پذیرایی کردم واززندگی داشتیم عقب می افتادیم هرهفته سه روز مهمون داشتم

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
بخدا منم همین درد کشیدم مثلا منو دعوت میکردن من دونفربودم اونا یه گردان سعی کن خیییلی کم بری خونشون ...

من ک اصلا خونشون زیاد نمیرم فقط تو این ده ماه یبار اونم خودشون دعوت کردن رفتم.ولی چه کنم شوهرمم مهمونی دوس داره فقط مهمون دعوت میکنه 😑اصلا خونشون نمیرم ک بخوام شبشم بمونم ولی خب رو دارن دیگ میان شامو میمونن