2777
2789
عنوان

شوهرم با وام ازدواج میخاد برای مامانش اینا خونه بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 5639 بازدید | 177 پست
ازع گرفتیم عموم ضامن من شدداماد شوهرمم ضامن شوهرم شد

خوب 

میدونی درسته بچه ها میگن نده ولی ی درصد ب این هم فکر کن ندی بعدا باعث اختلافتون میشه. و ممکنه جهیزیه نخره و لج لجبازی بشه.

حتما از بزرگترین خودتم کمک بگیر

و اگه تونستی ندی بهش حتماا برو طلا بخر طلا نیمه دوم سال صعودی میشه دوسال هم گ بگذره بیشتر میشه 

فقط باید قسطشو خودت بدی چون دیگه ب شوهرت نمیدی

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
اومدیم و بعد یه سال گفت من قسط تورو نمیدم. میخوای چیکار کنی؟

ن اونجوری نیس من مطمعنا اینجا یکم بد توضیح دادم یا شایذم خیلی خلاصه کردم

اما فقط سردرگمم ک‌ اگه قبول کنم خونه بگیزع برای مامانش اینا ی سختیایی داره  یا اگه  قبولم نکنم فکز میکنه من اذم بدجنسیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حماقته 

نه وامتو بده ن حتی ضامن جور کن واسش 

من چهارسال زندگیم طول کشید واممو هم داده بودم ب شوهرم بعد اون چند ماه مونده بود تموم شه قسطاشو نمیداد 

نمیخوام بدبینت کنم ولی خدامیدوته چی پیش میاد بعد ها

ن اونجوری نیس من مطمعنا اینجا یکم بد توضیح دادم یا شایذم خیلی خلاصه کردماما فقط سردرگمم ک‌ اگه قبول ...

تو خودت درست و غلط رو میدونی

مشکلت ابنه که خودتو زدی به اون راه

میخوای اشتباهت تایید بشه تا با خیال راحت انجام بدی

به هرحال هرکاری میکنی برات خیر باشه

خیلی اشتباهه

تجربه ثابت کرده ادمای پیرو نمیتونی از خونشون بلند کنی و بفروشی

وقتی الان پول خرید خونه ندارن به نظرت چند سال دیگه که خونه چند برابر شده با نصف پول خونه میخوان برن کجا؟

بعد مگه شما سرماییه ی دیگه ای دارید 

باید اول زندگی بری پیش مادر شوهرت زندگی کنی 

زندگی زناشویی پیش مادر خود ادم سخته چه برسه به مادر شوهر 

نه لباس مورد علاقتو که لختی ممکنه باشه میتونی بپوشی جلو شوهرت نه خیلی اختیار داری روی تصمیمات زندگیت 

بازم خودت میدونی

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

اره اونام یه ۵۰۰تومنی قراره بزارن

من فقط میتونم بهت بگم که خودم چیکار میکردم. دیگه تصمیم بر عهده خودت:

۱. تا حد ممکن از شراکت با خانواده خودم و خانواده همسرم دوری میکردم که زندگی سالمی داشته باشم.

۲. اگه مجبور بودم، قانونیش میکردم تا حد ممکن میگم خونه نصف نصف به اسم خودم و همسرم باشه و اگه قبول نمیکردن میگفتم هرکس به اندازه پولی که گذاشته به اسمش بشه.

از اول قرار بود ۴ سال عقد باشیم خودمم مشکلی ندارم با این قضیهولی از بیشتر شدنش میترسمچون من فعلا خون ...

بحث همینه اصلا درمورد ۴سال فکر کردی؟ خیلیا هستن که میگن اوکیه ولی اصلا به اون مرحله نمیرسن که بخوان درموردش تصمیمی بگیرن... واقعا دلیلی نداره نقد رو ول کنی و نسیه ای که اکثرا توی خانواده ایرانی له میشه رو بچسبی... راستش اونا بهترسن ادمای دنیا باشنم بازم متاسفانه بعد از یه مدت حرف و حدیث پیش میاد

ن اونجوری نیس من مطمعنا اینجا یکم بد توضیح دادم یا شایذم خیلی خلاصه کردماما فقط سردرگمم ک‌ اگه قبول ...

عزیزم الان فکر میکنی اونجوری نیست ، پاش بیفته ، تو لج و لجبازی هر کاری ممکنه بکنه ، شوهر من از خودش خوبتر تو اقوام و خانواده اش نبود ، حالا بیا ببین گاها چه حرکتایی میکنه ، برای اینکه توقع داره همه چیز به میلش باشه ، برخلافش باشه لجبازی میکنه

متاسفانه طلایی نخزیدم موقع عقد ی حلقه خریدم و دستبندبعد یکی دو ماه بعد عقد گفت ایفون میخای یا طلا من ...

آهان.نمیدونم چی بگم دختر.ولی خب نی نی سایتم جلی خوبی برای مشورت نیست چون جو مادرشوهر خواهر شوهری و اینا هست.

هزینه ازدواج و وام ازدواج و پول جشن و ... جهیزیه رو بذارید خودتون یه خونه ولو کوچیکه بخرید 

هرگز عقد طولانیه نمون و هرگز مالت رو با دیگری شریک نشو  

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
نمیتونه بفروشع اخه تا بابا بزرگشون نمیره

شاید بابا بزرگش نمرد !!

بابا بزرگ دوستم ۱۰۵ سالشه انواع اقسام بیماری هارو داره و نمرده 

بعدش بمیره یک سال نیم باید پیگیر انحصار وراثت باشید ک

نره خرهای سایت درخاست ندن مرسی