2777
2789
عنوان

شوهرم با وام ازدواج میخاد برای مامانش اینا خونه بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 5639 بازدید | 177 پست
ببین استارتر به حرف اینجا گوش نکن کلا تو نی نی سایت همه با خانواده شوهر بی دلیل جبهه دارن جهیزیه رو ...

کلا عروسی از اولم قرار بود۳ یا۴ سال طول بکشع

خودشم دیشب بهم میگفت پولمون و الان بریم رهن کنیم ی عروسی مختصر بگیریم ضرر کردیم

ب جاش اینکارو میکنیم

تا ۳ یا۴ سال دیگ پول جمع کنم یا مامانش زوذتر زمین و بفروشه 

یا اینکه اگع خونه ویلایی گزفت سر همون خونه بسازیم بشع دو طبقه

اما خب من ترسم بیشتر سر اینع ک شاید ی وقت از۴ سال بیشتر بشع از این میترسم

ببین اگه وام رو دادی بگو ۳ دنگ به نام تو باشه

وام رو بده ولی نه اینکه چندسال صبرکنید تا پدربزرگش بمیره و شما بتونید عروسی بگیرید. یه خونه کوچیک رهن کنید و با وسایل ضروری برید سرخونه زندگیتون. نمیخواد عروسی هم بگیرید. کم هزینه زندگی مشترکتون رو شروع کنید

عقد طولانی بزرگترین اشتباهه. همین یکسال عقد بسه.

منظورم اینه که هم عروسی و خرید خونه رو انجام بدید.بالاخره شراکت در خرید خونه  هم یه نوع سرمایه گذاری هست

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا حکمت وام ازدواج رو درک نکردین 

وام ازدواج برای کمک به دوتا جوونه که زندگیشونو درست کنن وشروع کنن

خب شما نه میتونید جهاز بخرین نه میتونید عروسی بگیرید 

چرا باید بدین به یکی دیگه اونا 

منم پولمو بردارم اون نمیتونه با وام خودش حرکتی بزنهمن میخاستم مثلا اول زنذگی بش کمک کنم ک اینجوری پی ...

کار تو کمک نیست حماقت در مورد زندگیته ،تو اسایش و ارامشتو داری فدای خانواده شوهرت میکنی تهشم چیزی جز دعوا و دلخوری نیست وام ازدواج باید صرف هزینه زندگی شما ۲تا بشه نه خانوادش ،من بودم میگفتم پول خودتم حق نداری بدی اون پول باید صرف رفاه زندگی خودتون بشه 

لطفا گول حرف های شوهرتو نخور الان شاید با مهربونی بخواد به خواسته ش برسه ولی وقتی وام رو بگیره بهت میگه خفه شو و اصلا به تو ربطی نداره پس تا دیر نشده خودتو و زندگیتو نجات بده 

اینطوری کلا تو زندگی باید نقش قربانی داشته باشی ،۲روز دیگه یه چیزی دلت بخواد میگه نه اول مادرم بعد پدرم بعد جد و ابادم اگه تهش چیزی موند واسه تو 

حواستو جمع کن  لطفا 

استاتر حالا وام رو گرفتین؟

ضامن پیدا کردن سخته چطور ضامن پیدا کردین؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
کلا عروسی از اولم قرار بود۳ یا۴ سال طول بکشعخودشم دیشب بهم میگفت پولمون و الان بریم رهن کنیم ی عروسی ...

راستش بعد ۴سال یکم منطقی نیست عروسی گرفتن و دیگه از تب و تاب می افته همه چی و میگن شما دیگه رسما زن و شوهرید و بیخیال عروسی بشید:) عه ما که پول نداریم عروسی بگیریم، عه همون پولو جای دیگه استفاده کنید برای خودتون... میفهمی چی میگم؟

پول خودتو خودت بردار اوایل از روی پولت قسط وامتو بده و بعد حتما یه کاری پیدا کن حتی میتونی پولتو سپرده کنی توی بانک که وام بیشتر باهاش بگیری یا سرمایه گذاری کنی بیشتر دقت کن لطفا

راستش بعد ۴سال یکم منطقی نیست عروسی گرفتن و دیگه از تب و تاب می افته همه چی و میگن شما دیگه رسما زن ...

از اول قرار بود ۴ سال عقد باشیم خودمم مشکلی ندارم با این قضیه

ولی از بیشتر شدنش میترسم

چون من فعلا خونه مامانمم

دارم رو کارم تمرکز میکنم مجبورم ی ۳ ۴ سال عقد بمونم ولی از بیشتر شدنش میترسم

و اینکه اگه پدر و مادرش هم پولی دارن اگر این عشق فرزند و والدینی ۲ طرفه باشه باید اونا اون پول رو در اختیار شما بذارن که ۳دنگ؟ کل خونه ای که میخواید بگیرید به اسم شما باشه حالا بعدا خواستن توش زندگی هم بکنن ولی اینجوری که شما پولتو بده ما استفاده کنیم یکم ناجوره

میدونم انگار پدر مادر تو اولویتن۲۳ سالمه

هنوز سنی نداری عزیزم 

درس بخون جایی استخدام شو  

اینو میخوای چکار ؟

از الان بفکر پدرمادرشه بقیه اش هم همین میشه 

دیگه اونا میخواستن خونه. داشته باشن ببین چند سااااااله زندگی مشترک دارن.عرضه خونه خریدن نداشتن ب شما چ ارتباطی داره؟ 

نداشتن شما چرا جور اونا رو بکشی 

مادرت هم میخواد خونه بفروشه چیکار کنه بدتر پرروتر میشه 

برو دنبال یکی ک لایق باشه 

منم بابام فوت شده بود وام ازدواج رو برداشتیم من جهاز خریدم همسرم ماشین خرید بدون کمک حتی ی  ریال از طرف خانواده تو خونه مستأجری خوش و خرم زندگی میکنیم 

تازه من گاها دعوا میکنم چرا تو مجردی پولاتو جمع نکردی دادی خانواده ات خرج کنن ک الان خونه نداریم 

اینجوری پررو باش 

شل بگیری.خحالتی باشی باختی

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم