2777
2789
عنوان

شوهرم با وام ازدواج میخاد برای مامانش اینا خونه بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 5639 بازدید | 177 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر من شوهرت رو درک میکنم 

چون همین حس رو منم ب مادرم دارم و مستاجر نبودنش برام مهمه ولی خب نمیشه چیکار کنم!

تصمیم خیلی سختیه....

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

بنظرم‌ 600تومنو بدین مادرشوهرت زمینو ازش بخرین تا ۳،۴سال دیگه رو زمین میاد.هم‌زمین اونا فروخته شده هم پول شما ارزشش حفظ شده البته در صورتی که ارزش زمین همین‌مقدار یا بیشتر باشه قرار نباشه زمین‌ 200تومنی رو بهتون بدن 600.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
متاسفانه باید صبر کنم

من دو‌ ساله ازدواج کردم‌ . من و شوهرم هردو وام ازدواج هامون و طلاهای من و یه مقدار پس انداز شوهرمو گذاشتیم روی هم و خونه خریدیم

پدر و مادرم هم جهیزیه دادن هم وام ازدواج. تا جایی هم که در توانشون بود جهیزیه دادن هرچی هم که نتونستن بخرن خودمون چندماه بعد عروسی خریدیم .

با شوهرت صحبت کن بگو اولویت اول خودمونیم که اول زندگی هستیم نه مامانت

جهیزیه رو قرار بود وقتی عروسی گرفتیم بعدا بخریم البته خودش میخاد بخزه جهیزیه رو بخاطر همین من پولمو ...

ببین استارتر به حرف اینجا گوش نکن 

کلا تو نی نی سایت همه با خانواده شوهر بی دلیل جبهه دارن 

جهیزیه رو شوهرت میخواد بخره پس عملا اون وام هم برای شوهرت هست 

بعد هم از خونه ای که میخوان برای خانواده اش بخرن نصفش قانونی به نام شوهرت میشه پس در اصل از لحاظ مالی دارین  سود میکنید و ارزش پولتون حفظ میشه 

اما اینکه چند سال عروسی عقب میافته یا مشکلاتی از لحاظ کنار هم زندگی کردن پیش بیاد من در موردش نمیدونم 

اما از نظر مالی به نفع تون هست 

شوهرت اصلا دوستت داره؟حس میکنم فقط بخاطر وام ازدواج اومده سراغت وگرنه ارزشی نداری واسش

ن بابا خیلی دوسم داره

شاید من براتون خوب توضیح ندادم یا همرو تعریف نکردم خلاصع کردم

بعد یه چیزی

اون زمینو فروخت پول کل زمین بهت میده

یا پول به اندازه وامت

بعدشم فرق  ارزش پول الان و چهار سال بعد یا حتی قبل میدونی چقده؟

به نظرم به حرف مادر خودت گوش بدی یه دو طبق بگیره بهتره 

حداقل میدونی یه طبقش برا خودت هس

پناه بر خدا مردم چه فکرهایی میکنن شما چند سال ازدواجتونو عقب بندازین  که مادرشوهر خونه دار بشه چه پدر ومادر پرتوقعی

اگه تو این سه چهار سال شما تصمیم گرفتین خدای نکرده از هم جدا بشین چی

فکر کنم بخاطر وام اومده ازدواج کرده

اصلا قبول نکن

اگه هم نشد و خونه رو خرید حتما به نام خودتون اندازه سهمتون بزنید و ۴سال عقد نمون همین که خرید برو ساکن شو

هر کی زودتر ساکن شه دست بالارو داره

پدر مادرم جدا شدنمادرم ک نمیتونه قسط بده براش سخت میشه ولی ما خودمون خونه داریممامانم میگفت خونه خود ...

عزیزم من نمیدونم شما چند سالتونه؟ ولی کلا راه رو داری اشتباه میری

اجازه بده ایشون به هر طریقی خونه رو فراهم کنه و شما هم جهاز و نه بیشتر 

و کاری نکنید که بعدا نشه جمعش کرد و روال عادی و عرف رو برید