2777
2789
عنوان

همونی هستم ک مادرشوعرم پسرم رو زده

472 بازدید | 42 پست

ب همسرم گفتم بچه هامون خط قرمز منن و دوست ندارم کسی دست روشون بلند کنه آنچنان گاردی گرفت ک نگین 

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به شوهرت نگو به همونی که همچین غلطی کرده بگو

اینهمه دفاع کرده ب اون بگم ی دردسر دیگه الان مثلا قهر کرده باز ب اون بگم هم اون پرش می‌کنه همبن چندروز پیش از دم طلاق برگشتیم

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡

به همسرت نگو 

به مادرشوهرت بگو 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

تربیت اون ننه روانی میشه این پسر دیگه از خاک توقع طلا نداشته باش

بخاطر مامانش چندوقت پیش نزدیک بود طلاقم بده 

حق داری ناراحت بشیچرا کتک زدهمیشه مادربزرگ ها طرفداری میکنن مادرشوهر شما برعکس

ک چرا تو حیاط با بچه های همسایه بازی می‌کنه 

گارد بگیره حواست ب پسرت باشه ونترس چی گفت

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭چندروز دیگه تولدته به کجا زنگ بزنم تبریک بگم هان؟؟؟😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم تولدت پیشاپیش توآسمونا مبارک عروسکم۱۳۷۳/۶/۳۱😭😭😭🖤

به همسرت نگو به مادرشوهرت بگو

دوتاش یکیه فورا ب پسرش می‌رسونه با هزار تا بلغور دیگه و اینکه من گفتم ک پسرش بهش بگه انگار ن انگار قهر هم کرد ک مادربزرگشه حق داره

ک چرا تو حیاط با بچه های همسایه بازی می‌کنه

وای مگه میشه

منم با مادرشوهرم تو یه ساختمون هستیم ولی هرگز سر دخترم حتی داد نزده

تازه دخترم میره تو کوچه مادرشوهرم میره جلوی در میشینه مواظبش هست تا بچه ها اذیتش نکن

مادرشوهر من درک میکنه میگه بچه است چقد خونه بمونه حوصله اش سر میره

از اون تحفه بچه هم آوردی حس نمیکنی تا آخر عمر مدیون بچتی

چرا حس میکنم ولی خو ۱۳سالم بود لعنتیو الآنم دوسش دارم تازه دوتا بچه دارم