2777
2789
عنوان

کسی که از سه تا الان انلاینه

148 بازدید | 15 پست

پسره داره چیکار میکنه یه یه ربع افلاین شد باز انلاین شد

احتمالاتتون رو بگید 

باتوجه به ساعت

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

از دیروز صبح تا الان انلاینم

یادم رفت بگم داخل تلگرام

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چه اپی؟

تلگرام

خوب

توتلگرام که چیزی نداره

اولین چیزی که به ذهن آدم میاد احتمالا اینه که داره با کسی چت می‌کنه ولی ممکنه فقط مثل من حوصله‌ش سر رفته باشه. و از اون‌جایی که من تو تلگرام کلی چنل سرگرمی دارم، موزیک و پادکست گوش میدم، فیلم می‌بینم، توییت می‌خونم، کتاب و رمان می‌خونم، حتی تو تلگرام میشه بازی هم کرد. به نظر من بی‌نهایت احتمال وجود داره.

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

داره سایتو شخم میزنه 

این که چیزی نیست تو تلگرام تو گروه من دیدم پسره دو روز تمام آنلاین بود وارد طوری. که وارد روز سوم شد تلگرام یهو ف ی ل ت ر شد

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

اولین چیزی که به ذهن آدم میاد احتمالا اینه که داره با کسی چت می‌کنه ولی ممکنه فقط مثل من حوصله‌ش سر ...

اخه تو تلگرامش اهل چت باکسی نبود فیلم و اینام فقط میرفت درمورد ترید میدید یا میخوند ولی این همه ساعت مشکوک برانگیزه

اخه تو تلگرامش اهل چت باکسی نبود فیلم و اینام فقط میرفت درمورد ترید میدید یا میخوند ولی این همه ساعت ...

به نظرم انقدر شک به دلت راه نده. بهش اعتماد داشته باش، این‌که آدم بعد از وارد شدن به رابطه انقدر محدود شه که نتونه چند ساعت برای خودش باشه و همه چیزش کنترل شه جالب نیست. البته اگه حس ششمت داره بهت اخطار میده، تجربه نشون داده که همیشه باید بهش بها بدی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

به نظرم انقدر شک به دلت راه نده. بهش اعتماد داشته باش، این‌که آدم بعد از وارد شدن به رابطه انقدر محد ...

الان یه نصف ماهه جدا شدیم سر این استرس گرفتم

الان یه نصف ماهه جدا شدیم سر این استرس گرفتم

خب جدا شدین که دیگه اصلا نباید پیگیرش باشی، برای آرامش خودت هم که شده تا می‌تونی از مسائل مربوط بهش فاصله بگیر

خب جدا شدین که دیگه اصلا نباید پیگیرش باشی، برای آرامش خودت هم که شده تا می‌تونی از مسائل مربوط بهش ...

زدم تلگرامو پاک کردم امیدوارم دووم بیارم