2777
2789

شوهرم برای تولدم واسم طلا خریده الان میترسه به خانوادش بگه جلوی خانواده خودم هی بهم اشاره میکنه میگه به خانوادت بگو نشون بده چی خریدم ولی جلوی خانواده خودش موش میشه میگم چرا نگفتی برام طلا خریدی میگه این ندید بدید بازیا چیه اگرم بگه انقدر ترسوعه که میگه خریدم برای پس انداز دادم دست زنم باشه قبلا برا پس انداز طلا خریده بود خانوادش حتی سر فروختتش هم نظر میدادن اما این سری که برا خودم خریده جرئت نمیکنه حتی بگه 

فقط مادرش امروز تو دستم دید گفت چ انگشتر خوشگلی من گفتم اینو علی واس تولدم خریده بعد مادرش هم گفت خیلی قشنگه اگ بتونین طلا بگیرین جمع کنین بعدا بدردتون میخوره گفتم اره علی اینو که خرید واسم کنارش یه سکه هم خرید برای پس انداز بعد مادرشوهرم دیگه چیزی نگفت واقعا مرد انقد ترسو ایش

لابد میترسه بهش بگن زن ذلیل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین با مادر شوهر در بیافتی باختی، همسرت کار درست میکنه حتما میشناسشون که نمیخواد بدونن، انوفت از شماهم توقع دارن، میگه به خانواده خودت بگی که بدونن براش با ارزشی برات طلا خریده که اونا خوشحال بشن، اما مادر شوهر هیچوقت خوشحال نمیشه 

خب شما چرا اصرار دارین ب خانوادش بگه ؟؟طلا آخرش سرمایه است واقعا خیلی بدرد میخوره خیلی جاها

چون اصرار داشت من تو چشم خانوادم فرو کنم تا پیش مادربزرگم حتی میرفتم میگفت طلارو نشون مادربزرگت دادی؟ حالا به خانواده خودش رسید موش شده

ببین با مادر شوهر در بیافتی باختی، همسرت کار درست میکنه حتما میشناسشون که نمیخواد بدونن، انوفت از شم ...

اخه مادرشوهر من همش کلیپای اینکه زنتونو خوشحال کنید تو جمع همسرتونو سربلند کنید براش طلا بخرید و اینا برا همسرم میفرسته اینجوری نیست اصلا

چطور به خانواده من میرسه همچین فکری نمیکنه

چون خانواده تو بفهمن شوهرت واست طلا گرفته خیلی خوشحال میشن و شوهرتم کیف میکنه

ولی خانواده خودش بفهمن یا حسودیشون میشه یا بعدش پشت سرت شوهرتو سرزنش میکنن مثلا میگن چرا واسش طلا  گرفتی به جاش فلان کارو میکردین میزدین به یه زخم زندگیتون 

یا شایدم خانوادش(خانواده شوهرت) به شوهرت کمک مالی میکردن بعد حالا ببین بریز بپاش کرده دیگه بهش کمک نمیکنن میگن شما که ماشاالله وضعت خوبه واسه زنت طلا گرفتی و فلان…

من عاااشق زمستونم❤️
همونم نباید شوهرت می گفت. سوزوندن دل دیگران، شعله ور کردن حسادت دیگران و جلب کردن انرژی منفی یا طمع ...

اخه مادرشوهر من همش کلیپای اینکه زنتونو خوشحال کنید تو جمع همسرتونو سربلند کنید براش طلا بخرید و اینا برا همسرم میفرسته اینجوری نیست اصلا

چون خانواده تو بفهمن شوهرت واست طلا گرفته خیلی خوشحال میشن و شوهرتم کیف میکنهولی خانواده خودش بفهمن ...