2777
2789
عنوان

چیش عجیبه واقعا گیاهخوار بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 114 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوشمزست ولی خب بازم جلوی خودمو میگیرم الان تقربا 14 ساله گیاهخوارم

اسی گیاه خواهر یعنی خورشت رو میخوری فقط گوشت رو نمیخوری ؟من تو اطرافیان گیاه خوار ندیدم،ولی جفت بچه هام ن گوشت ن مرع ن ماهی میخورن،ولی خورشت رو بزور میدم بخورن گوست تو دهنشون بره حالت تهوع میگیرن،دیگه درمونده شدم دوست دارم گوشت بخورن 

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

اسی گیاه خواهر یعنی خورشت رو میخوری فقط گوشت رو نمیخوری ؟من تو اطرافیان گیاه خوار ندیدم،ولی جفت بچه ...

گیاه خوارن نه ما کلا گوست تو غذامون نیست اگه جایی بریم غذا گوشت داسته باسه ما از بقیه مخلفات غذا میخوریم مثلا خورشتو حبوبات و آب و سبزیشو مبخوریم

اسی گیاه خواهر یعنی خورشت رو میخوری فقط گوشت رو نمیخوری ؟من تو اطرافیان گیاه خوار ندیدم،ولی جفت بچه ...

منم حتی اگه گوشت تو آب خورشت هم باشه حالت تهوع میگیرم کلا سخته چیزی که نمیتونیم رو بخوریم 😂🥲

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه
گیاه خوارن نه ما کلا گوست تو غذامون نیست اگه جایی بریم غذا گوشت داسته باسه ما از بقیه مخلفات غذا میخ ...

من خورشتی که گوشت توش باشه رو نمیتونم بخورم کلا واسم از قبل برمیدارن بعد گوشت میریزن

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه
من خورشتی که گوشت توش باشه رو نمیتونم بخورم کلا واسم از قبل برمیدارن بعد گوشت میریزن

منم گوشت باسه نمی‌خورم از اول که مبپزم گوشت واسه خودم نمبریزم حتی اگه بدونم آب گوشت تو غذاس همون لحظه بالا میارم 

منم حتی اگه گوشت تو آب خورشت هم باشه حالت تهوع میگیرم کلا سخته چیزی که نمیتونیم رو بخوریم 😂🥲

یه بار به پسرم خواهس کردم گفتم یه تیکه مرغ بخور گذاشت دهنش نزدیک بود بالا بیاره،چندسال پیش ب زنداداسم گفتم بچه هام گوشت نمیخورن پسرم رفته بود بازی با بچه های داداشم زن داداشم بهش یه تیکه گوشت داده بود پسرم گذاشته بود دهنش تا رفتم خونه داداشم دیدم پسرم سه چهارسالش بود گوشت رو از دهنش در اورد زن داداشم کفت ای خدا یک ساعت انو دهنش نکه داشته غورت نداده ،فک میکرده دروغ کفتم،ولی ناراحتم از اینکه مرغ و گوشت و ماهی نمیخورن

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

یه بار به پسرم خواهس کردم گفتم یه تیکه مرغ بخور گذاشت دهنش نزدیک بود بالا بیاره،چندسال پیش ب زنداداس ...

نگران نباش اوناهم چیزایی که میخورن رو دوست دارن ولی حواست به وزنشون باشه حتما سبی کن حایگزین کنی واسه گوشت 

نگران نباش اوناهم چیزایی که میخورن رو دوست دارن ولی حواست به وزنشون باشه حتما سبی کن حایگزین کنی واس ...

حبوبات و قارچ،کره بادوم زمینی و خرما و این چیزا بهشون میدم،

واقعا نمی‌دونم چرا اما من نه هیچکس رو دعوت کردم به گیاهخواری حتی بخدا قایمم میکنم که بقیه گیر ندن بهم🥲 اما مدام یا مسخره میکنن یا دنبال بحثن. نمی‌دونم چرا.

الان سه ساله که گیاهخوارم، خانواده ام اذیت نمیکنن اما اطرافیان زیاد، برای همین همیشه مخفی میکنم...

هیچیش عجیب نیست منتها تا بوده ب هرحال چرخه غذایی همین بوده بعد گیاهخوارا انتخاب خودشون هیچ میان ب بقیه توهین که بی رحمین فلانین بابا انساناهم تمام گیاخوار بشن شما دیگه نمیتونی ی شیر یا ببرو قانع کنی که علف بخوره  چرخه طبیعت همینه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
واقعا نمی‌دونم چرا اما من نه هیچکس رو دعوت کردم به گیاهخواری حتی بخدا قایمم میکنم که بقیه گیر ندن به ...

مهم نباشه برات 🥲❤️ مهم خودتی و علایقت