2777
2789
عنوان

چیش عجیبه واقعا گیاهخوار بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 114 پست
عجیب نیست سبک زندگیشونه دیگهولی اطرافیان فضولن

دقیقاااا یه جوری نگاه میکنن ها میگی باخودت چیه قتل کردم😂😐🥲

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه من حذفیات زیاد سخت نیست چون واقعا به قول کاربر بالایی اون تصویرشون که میاد تو ذهنم اذیتم میکنه ...

😂🥲هوففف منم همینطور ولی دیگه کلا باکمخونی چیکار میکنی

دختر خوبی ام نی نی یار تعلیق نکن درخواست دوستی آقایون ممنوع حالا هی درخواست بدین وقتی رد شد ببینین وقتی که بچه بودم فکر میکردم که تنها چیزی که خوشبختی میاره پول هست اما بعد فهمیدم که نه سلامتی جای خود پول هم جای خود هرچیزی جای خودش رو داره پس ناشکر نباشیم زمانی شیطون ترین دختر توی دنیا بودم که از در بیرونش میکردن از پنجره میومد داخل یادش بخیر یه بار حتی تو نوشابه تو لیوان دوستم نمک ریختم ولی اونم تلافی کرد و ریخت رو سرم دختر مهربونی هستم و زود صمیمی میشم ولی وقتی که بفهمم کسی داره ازم سوءاستفاده میکنه دیگه اون آدم قبلی نیستم و نشونش میدم که با کی طرفهساعت ۹شب تبدیل به زامبی میشم و هیچکس نمیتونه آرومم کنه و از دستم در بره .یه روز که بیرون رفتم دوستم رو دیدم که داشت با خودش حرف میزد بعد فهمیدم نه اون داره با عروسک تو ویترین مغازه حرف میزنه
واسه من حذفیات زیاد سخت نیست چون واقعا به قول کاربر بالایی اون تصویرشون که میاد تو ذهنم اذیتم میکنه ...

وای تو منی دقیقا منم به ابن اراجیف فکر میکنم همش یه تخم مرغ میشکنم زوم میکنم روش بعد میگم اه اینو ما باید بگویم کثیف چندشم بعد کلا حس اشپزیم مبپره شوهرمم بدبخت نیکه واسه منم غذا گیاهی بپز منم به خاطر تو کیاهخوار مبشم و شده 

خواهشا این کارو نکن من الان وزنم خیلی کمه و کمخونی شدید دارم ولی بخوام هم دیگه نمیتونم همه چیز بخورم

ناراحت نميشي اگه بهت بگم همين مشكل كم خوني به خاطر گياه خواريه؟

انتخاب خودته. براي بقيه هم محترم. ولي خب واقعا گياه خواري به بدن آسيب ميرسونه. مواداي مغذي كه تو گوشت و مرغ و ماهي هست تو گياه نيست. 

ولي بازم تنت سلامت باشه

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

عجیب نیست ولی خیلیها شون سعی دارن دیگرانم بیارن تو راهشون و حس عذاب وجدان میدن ب ادم.

خب اون گیاهم نفس میکشه و ی موجود زنده است و حتی احساس هم دارن و ازمایشم انجام دادن ک گیاه و گلدتوی مخیطهای شاد بهتر رشد میکنن. گیاه ها فقط زبون بیلن احساس ندارن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
وای تو منی دقیقا منم به ابن اراجیف فکر میکنم همش یه تخم مرغ میشکنم زوم میکنم روش بعد میگم اه اینو ما ...

من مامانم میگه ازدواج کنی شوهرت به زور بهت غذاهای گوشتی میده و باید واسش غذا درست کنی و اینا از همه چیز زده شدم

هیچیش من خواهرم گیاهخواره از من سالمتره بخدا در ضمن غذاهای شما از ما متنوع تره ادمای بی فرهنگ فکر میکنن گیاه خوار فقط علف میخوره...

در حالی که خواهر من سوسیس گیاهی میخره.کباب گیاهی..همبرگر گیاهی و پیتزا گیاهی و...دوغ و ماست و شیر و هزار تا چیزززز کیک تولد با خامه غیر لبنی هرچی بگی میخره 

اگه راهت همینه به حرف ادمایی که جنس مغزشون از عنه گوش نده....خودت میدونی چی میخوای دیگه حرف مردم رو به تخمدان چپت بگیر

عجیب نیست ولی خیلیها شون سعی دارن دیگرانم بیارن تو راهشون و حس عذاب وجدان میدن ب ادم.خب اون گیاهم نف ...

نگووو دیگه گیاهم زهرم میشه😂🥲😭 

وای تو منی دقیقا منم به ابن اراجیف فکر میکنم همش یه تخم مرغ میشکنم زوم میکنم روش بعد میگم اه اینو ما ...

😂 واقعا خودمون بیشترین عذابو میکشیم بعد اطرافیان

من مامانم از دستم ذله شده

مرغ که اصلا نگو...وقتی کبابش میکنن حالم از اون بافت مزخرفش بهم میخوره اصلا باورم نمیشه چطور میتونن حیوون بخورن 😭😂

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

من از زمان بچگی تا الان ک ۲۴ سالمه گیاه خوار بودم ولی خیلی شرایط سختیه مخصوصا مهمونی میری مجبوری برن ...

منم همبن مشکلو دارم نمیتونم بگم من کوست نمی‌خورم برنج خالی نبخدذم ولی الان فهمیدن واسه من فقط آب خورش میریزن😑

ناراحت نميشي اگه بهت بگم همين مشكل كم خوني به خاطر گياه خواريه؟انتخاب خودته. براي بقيه هم محترم. ولي ...

میدونم بخاطر همینه ولی الان بخوام هم نمبتونم دوباره همه چیز بخورم چون بدنم عادت نداره بعد از 14 سال بعضی وقتا واقعا پشیمون میشم

چون جامعه اکثراً گوشت‌خورن و براشون گیاهخوار بودن یه چیز عجیبه. بعضیا هم عادت ندارن به تفاوت و می‌خندن یا نمی‌فهمن. نرماله، ناراحت نشو.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!