2777
2789
عنوان

وسواس فکری یه لحظه بیاین

460 بازدید | 44 پست

فکرام نمیذاره بخوابم با اینکه از شدت فشار عصبی دکتر دیازپام زد بهم اما بازم ذهنم نمیذاره 

ذهنم میگه اگر فلان کاری ک بهت گفتم انجام ندی فلانی میمیره و مقصرش تویی !منم الان دسترسی ب کاری ک‌ه ميگه انجام بدرو ندارم چیکار کنم ؟؟؟؟؟?؟؟؟؟

به شوهرم میگم اون کارو باید انجام بدم دوباره وگرنه فکرای وحشتناک میکنم دعوام میکنه !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرگ و زندگی دست خداست 

این افکار ، شیطانیه 

چهار قل بخون 

نفس عمیق بکش و تا هشت شماره نفستو نگه دار 

بعد به آرامی بده بیرون 

چند بار این کارو بکنی 

ضربان قلبت کند میشه و خوابت میره 

شبت بخیر

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

منم مثه تو شدم تا میام یه دعا یا سوره ای رو بخونم هزار مدل فکر میاد تو سرم هی قطع میکنم از اول میخونم یا  میگم من موقع باز کردن در فلان ظرف فلانی ک فوا کرده اومده تو ذهنم باید دوبارع ببندم باز کنم با یه فکر خوب دیگه وگرنه استرس میگیرم

بهترین کاری که میتونی الان انجام بدی اینه که هرچی ذهنت میگه بهش بی محلی کنی وانجام ندی اگر باب میل ذهنت رفتار کنی وسواست قوی تر میشه. ببین این فکرا هیچکدوم واقعی نیسان فقط بخاطر هورمون‌های مغزت هستن اینوکسی داره میگه که سالهاست با وسواس آشناست منم مثل شما خیلی اذیت میشدم فقط وفقط هرچی بهت میگه بی تفاوت باش وبه خواسته ش عمل نکن کم کم ضعیف میشه 

بخند بخند به همه چیز بخند منم تو خونواده پره دوقطبین خودمم مستعدم ولی بخند به همه چیز بخند جدی نگیر ...

چجوری بخندم وقتی ذهنم میگه اگر دوباره برنگردی اون ویلا داداشت آتیش میگیره چجوری بخندم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیز دلم من قبلا تو تاپیکات بودم و خیلی برات ناراحتم خوشگلم 

من سه مرحله از زندگیم وضعیتم همین بود خیلیییی عذاب میکشیدم قشنگ درکت میکنم میفهممت من تمام این حسا رو لمس کردم افکار مزخرف داشتم که اصلا به هرکی میگفتم فکر می‌کرد دیوونه م 

شبا حالت غریبی داشتم همین حالت شما رو داشتم من 

تو ذهنم ی صدایی تکرار میشد اگه فلان کارو انجام ندی فلانی می میره 

ولی من ی روز فقططططط توکل کردم به خدا 

معجزه شد برام امتحانش کن 

بهترین کاری که میتونی الان انجام بدی اینه که هرچی ذهنت میگه بهش بی محلی کنی وانجام ندی اگر باب میل ذ ...

شما شاید اندازه من بد نبودی عزیز

ذهن من میگه اگر برنگردی مثلا فلان جا داداشت آتیش میگیره منم الان نمیتونم برگردم اونجا چون شرایطش رو ندارم 😭

وااااا دقیقا منم الان دیگ خیلی بدتر شدم من

منم بعد فوت پدر شوهرم اینجوری وسواس گرفتم نمیدونی چه عذابی میکشم یا مثلا یع دونه ایت الکرسی رو بخونم تموم بشه یا میام مثلا فی. لتر شکن روشن کنم یهو یه فکر راجب مرگ میاد تو ذهنم قطع میکنم از اول نصبش میکنم تا موقع نگا کردن اینستا استرس نگیرم