2777
2789
عنوان

با مامان گیر چیکار کنیم

143 بازدید | 35 پست

من واقعا دیگه سنی ازم گذشته، مامانم به یه چیزایی گیر میده که واقعا هنگ میکنم، و تو سرشم نمیره، صد هزار بار میگه، پسر عموم دو سه سال ازم کوچیکتره، عین برادرمه، داشتم تو جمع صحبت میکردم روسریم افتاد، انقدر جلوی همه بهممم گفت روسریتو بپوش واقعا از خجالت اب شدم و همه فهمیدن

واقعا نمیدونم باهاش چیکار کنم که چه رفتاری بکنم که متوجه بشه که بهش ربطی نداره، خسته شدم از دستش

هرچقدر هم میگم که مادر من انقدر تابلو بازی در نیار گوش نمیده، اخرسرربهش گفتم به شما ربطی نداره، واقعا هم ربطی نداره

تغییر نمیکنن.سعی کنی تغییرشون بدی هم خودت آسیب میبینی.سعی کن محو باشن برات

اخهه ببین قفلی میزنه، یعنی تا اون کارو انجام ندی ول نمیکنه، هم سن و سالای من لخت میگردن بخدا بعددد من یک لحضه حواسم نباشه ابرو برام نمیذاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخهه ببین قفلی میزنه، یعنی تا اون کارو انجام ندی ول نمیکنه، هم سن و سالای من لخت میگردن بخدا بعددد م ...

بهای با خانواده زندگی کردن ،آسیب های روانی مونه‌‌.

بعضی خانواده ها همینن...کاری نمیشه کرد.

من از ترسم که شبیه مامانم بشم، یا بچم چیزایی که تجربه کردم رو تجربه کنه بچه نیاوردم❤️‍🩹

الهی بگردم عزیزم، اتفاقا چون شما یه سری چیزارو تجربه کردی درکت خیلی بیشتر از ادمایی هست که تجربه نکردن و علمشو ندارن، شما بیشتر درک میکنی شما بیشتر حواست هست...

به خدا توکل کن و بچه دار بشو❤️

الهی بگردم عزیزم، اتفاقا چون شما یه سری چیزارو تجربه کردی درکت خیلی بیشتر از ادمایی هست که تجربه نکر ...

ممنونم مهربون...ولی ترجیح میدم این دی ان ای مریض رو گسترش ندم و آخرین نسلش باشم...خواهرام هم بچه دار شدن و دیدم که نتونستن یک سری چیزها رو کنترل کنن.

تغییر نمیکنن.سعی کنی تغییرشون بدی هم خودت آسیب میبینی.سعی کن محو باشن برات

نمیشه واقعا بشخصه اینقذر اسیب زذه بهم م حتی جسمم فرار کرد اما ذهنم هنوز تو اون دوران مونده

ممنونم مهربون...ولی ترجیح میدم این دی ان ای مریض رو گسترش ندم و آخرین نسلش باشم...خواهرام هم بچه دار ...

من میفهممت منم تا وفتی خودم نرنال بشم بچه نمیارم خنوز وجودم پر از تروما هیگسا

من میفهممت منم تا وفتی خودم نرنال بشم بچه نمیارم خنوز وجودم پر از تروما هیگسا

زیاد هم مسأله مهمی نیست...همه که نباید بچه داشته باشن‌.شاید رسالت افرادی مثل ما قطع زنجیره انتقال باشه.

همینکه خودمون رو آدمای بهتری بکنیم بهترین کاره