همه میتوپن بهش؛ سریع بلا استنثا تاپیک های قبیلش رو میخونن به روش میارن؛ هی دنبال اینن ازش دروغ در بیارن تو تاپیکش حتما آخرش دعوا میشه؛ کلی براش تاپیک میزنن و پشتش حرف میزنن.. معمولا هم هر کی رفته پر بازدید بعدش اومده تاپیک زده و گفته که خیلی ناراحت شده از عکس العمل کاربرها و خیلیا هم بعد پر بازدید شدن از سایت رفتن...
خودمو نمیگم من اصلا نرفتم پر بازدید ها ولی چرا با اونا اینطوری میکنین
لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن کلا میپرسم من ک قبلا کاربری دوستمو دیدم ک دوبار سوال پرسیده بود بیچاره رو با خاک یکسان کرده بودن و ...
متاسفانه برا منم یبار پیش اومد یه اتفاق خوبی رو اومدم با ذوق کنم تعریف کردم همه گفتن تخیلات ذهن یک دختر نوجوون و....😐😂یعنی گفتم خداروشکرررر اتفاق بدی نبوده وگرنه با اون حال بد اینام باور نمیکردن سکته میزدم...
عزیزم الان حتی شهرستان ها هم آپارتمانی شدن و آپارتمان صد و چهل متری فوق بزرگه
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
عزیزم الان حتی شهرستان ها هم آپارتمانی شدن و آپارتمان صد و چهل متری فوق بزرگه
نمیدونم ماویلایی میشینیم من با ویلایی مقایسه کردم البته ویلایی ها هم متراژ بالا نیستن نه که بگم خونه مون خیلی بزرگتر از ۱۴۰ متره ولی اصلا بزرگ محسوب نمیشه از نظرم
متاسفانه برا منم یبار پیش اومد یه اتفاق خوبی رو اومدم با ذوق کنم تعریف کردم همه گفتن تخیلات ذهن یک د ...
دور از جون خداروشکر ک بازم اتفاق خوبی بوده
دوستم یکبار راجع اینکه دختر عموی بچه سالش دوس پسر داره و پرسیده بود ک باید چیکار کنه بخدا چنان چیزایی بهش گفته بودن ک بلند بلند گریه میکرد و اشک میریخت