2777
2789
عنوان

چرا هر کی میره پز بازدید اینطوری میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نمیدونمولی یه سوال همیشه برام پیش اومده اینکه کسی میاد یه چیزی میگه همه یهو میگن اره میخوای بری ...

من فراریم از پر بازدید شدن.. فقط میخوام در حدی که مشکلم حل بشه بقیه نظر بدن نه انبوهی آدم با انبوهی عقیده...

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

کاربری دوم استارتر اون تاپیکی؟

چه ربطی داره بابا تاپیکم کلی بود حالا چون امروز اون پر بازدید رفته بود اونو مثال زدم

من فراریم از پر بازدید شدن.. فقط میخوام در حدی که مشکلم حل بشه بقیه نظر بدن نه انبوهی آدم با انبوهی ...

ن کلا میپرسم من ک قبلا کاربری دوستمو دیدم ک دوبار سوال پرسیده بود بیچاره رو با خاک یکسان کرده بودن واقعیتش کلا میترسم مشکلات خودمم بگم

اخه خیلی بد قصاوت میکنن

ن کلا میپرسم من ک قبلا کاربری دوستمو دیدم ک دوبار سوال پرسیده بود بیچاره رو با خاک یکسان کرده بودن و ...

متاسفانه برا منم یبار پیش اومد یه اتفاق خوبی رو اومدم با ذوق کنم تعریف کردم همه گفتن تخیلات ذهن یک دختر نوجوون و....😐😂یعنی گفتم خداروشکرررر اتفاق بدی نبوده وگرنه با اون حال بد اینام باور نمیکردن سکته میزدم...

بزرگه؟؟؟خدایی بزرگه؟؟؟

عزیزم الان حتی شهرستان ها هم آپارتمانی شدن و آپارتمان صد و چهل متری فوق بزرگه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
عزیزم الان حتی شهرستان ها هم آپارتمانی شدن و آپارتمان صد و چهل متری فوق بزرگه

نمیدونم ماویلایی میشینیم من با ویلایی مقایسه کردم البته ویلایی ها هم متراژ بالا نیستن نه که بگم خونه مون خیلی بزرگتر از ۱۴۰ متره ولی اصلا بزرگ محسوب نمیشه از نظرم

نه معمولا ایراد. های الکی میگیرن... مثلا میگن چرا از شوهرت نالیدی الان تعریف میکنی؟خب این دروغ نیست ...

آها

اگر اونجوری هست که هیچی

آخه من چندتا تاپیک دیده بودم،طرف یکجا گفته بود دانشجو پرستاری آزاد هست

دو سه ماه بعد گفته بود میخواد بره روسیه

یکماه بعدش تاپیک های مختلف زده بود که پزشکی میخونه

کاربرا ریختن سرش،تاپیک ترکید

متاسفانه برا منم یبار پیش اومد یه اتفاق خوبی رو اومدم با ذوق کنم تعریف کردم همه گفتن تخیلات ذهن یک د ...

دور از جون خداروشکر ک بازم اتفاق خوبی بوده

دوستم یکبار راجع اینکه دختر عموی بچه سالش دوس پسر داره و پرسیده بود ک باید چیکار کنه بخدا چنان چیزایی بهش گفته بودن ک بلند بلند گریه میکرد و اشک می‌ریخت

آهااگر اونجوری هست که هیچیآخه من چندتا تاپیک دیده بودم،طرف یکجا گفته بود دانشجو پرستاری آزاد هستدو س ...

اهاا اونو ندیدم؛ اره بعضیا که واقعا دروغ میگن

دور از جون خداروشکر ک بازم اتفاق خوبی بودهدوستم یکبار راجع اینکه دختر عموی بچه سالش دوس پسر داره و پ ...

منم راجب یه همچین موضوعی پرسیده بودم بخاطر کسی که بهش نزدیکم همه میگفتن به تو چه مگه تو فضولی و...😐

نمیدونم ماویلایی میشینیم من با ویلایی مقایسه کردم البته ویلایی ها هم متراژ بالا نیستن نه که بگم خونه ...

نمیدونم داستان چیه

ما مشهد هستیم

منطقه ما عموما ویلایی هستن

بدون حیاط،۲۵۰ ۳۰۰هستن

۱۴۰اصلا بزرگ محسوب نمیشه

البته مشهد آپارتمان۵۰متری هم زیاد داره

متراژ خونه به فرهنگ و محله طرف بستگی داره

نمیدونم داستان چیهما مشهد هستیممنطقه ما عموما ویلایی هستنبدون حیاط،۲۵۰ ۳۰۰هستن۱۴۰اصلا بزرگ محسوب نمی ...

اتفاقا ما هم مشهدیم الان خونه مون با ۲۷۰ متره البته با حیاط و سه طبقه 

قبلا ۱۶۰ متری ام بودیم که موقتی بود و کوچیک بود واقعااااا