2777
2789
عنوان

چرا هر کی میره پز بازدید اینطوری میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه تاپیک خار دار منم تشریف بیارین 💚💚

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

منم راجب یه همچین موضوعی پرسیده بودم بخاطر کسی که بهش نزدیکم همه میگفتن به تو چه مگه تو فضولی و...😐

حالا ببخشیدا خوبه بشما گفتن مگه فضولی ب دوست من گفته بودن تو داری ب دختر ۱۴ ساله حسادت میکنی ک اون دوس پسر داره  حالا دوست من قسم و آیه ک من شوهر دارم بابل بهش گفته بودن ن تو...... هزار حرف زشت بد ک چقدر دبش شکسته بود خدایی

حالا ببخشیدا خوبه بشما گفتن مگه فضولی ب دوست من گفته بودن تو داری ب دختر ۱۴ ساله حسادت میکنی ک اون د ...

واقعا تو بعضی موصوع ها آدم حس میکنه تو یه دنیای دیگست...

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

همین الان واسه یکی زدن خوندم یادم اومد... خب ۱۴۰ کوچیک حساب میشه دیگه! نقلیه دیگه!!!

خونه نقلی زیر ۵۰ متره اینجا خیلیا هستن مستاجر یه خونه ۴۰ متری ان خب حسرت میخورن یکی به خونه ۱۴۰ متری بگه نقلی ما خودمون یه خانواده ۴ نفری هستیم و در خونه ۱۵۰ متری زندگی می‌کنیم و برامون اندازس 

برا منی که توی یه خونه ۹۸ متری هستم بزرگ حساب میشه

انشالله خدا اندازهه دلتون بهتون بده❤️

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

برا منی که توی یه خونه ۹۸ متری هستم بزرگ حساب میشه

عزیزم من منطقه یک تهران زندگی میکنم نمیخوام الان چیزی بگم نه ولی فرهنگ همه چی رو دارم و خونه بالای متراژ ۱۰۰ تقریبا خوب محسوب میشه و خونه خیلییی بزرگ که آدم گم شه دوست ندارم متراژ استاندارد خونه های لوکس هم بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ متره درسته خونه ۳۰۰ متری هم داریم ولی میخوای چیکار کنی توش البته بدون حیاط دارم ساختمون و آپارتمان میگم ما الان تو یه خونه ۱۵۰ متری ۴ نفری زندگی می‌کنیم و خیلی راحتیم اصلا حس کوچیکی نمیکنم اطرافیانم خونشون بین ۸۵ تا ۱۵۰ هستش ولی اینکه این خانم میگه ۱۴۰ نقلیه نمی‌فهمم 

انشالله خدا اندازهه دلتون بهتون بده❤️

عزیزم حرفات درست نیست در نظر بگیر اینجا از لس انجلس پیام نمیدن یسری مردم ایران با کلییی مشکلات هستند یسریا آرزوشونه خونه داشته باشن شده ۵۰ متر بعد تو میگی ۱۴۰ خیلی کوچیکه تو خونتون اسب سواری میکنید که کوچیکه یا تعدادتون بالای ۶ نفره ؟