همه میتوپن بهش؛ سریع بلا استنثا تاپیک های قبیلش رو میخونن به روش میارن؛ هی دنبال اینن ازش دروغ در بیارن تو تاپیکش حتما آخرش دعوا میشه؛ کلی براش تاپیک میزنن و پشتش حرف میزنن.. معمولا هم هر کی رفته پر بازدید بعدش اومده تاپیک زده و گفته که خیلی ناراحت شده از عکس العمل کاربرها و خیلیا هم بعد پر بازدید شدن از سایت رفتن...
خودمو نمیگم من اصلا نرفتم پر بازدید ها ولی چرا با اونا اینطوری میکنین
لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱
چون معمولا مشخص میشه دروغ گفتن و مردم سرکار گذاشتن
هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗
چون تعداد بیشتری میخونن و نظرات بیشتری میدم و طبیعتاً همه جور نظری میدن و همه جور شخصیتی میخونه
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
همین الان واسه یکی زدن خوندم یادم اومد... خب ۱۴۰ کوچیک حساب میشه دیگه! نقلیه دیگه!!!
۱۴۰نقلیه؟؟
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.