2777
2789
عنوان

دارم از ذوق میمیرم بچه های حقوق بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 88 پست
قولنامه به دست خط پسرنوشته شده چون پدربی سواده وفقط امضا زدهاین چطوره؟الان میشه دوتاشاهدپایین همون ق ...

بله. شاهدها امضا کنن

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

وایییییییی حقوق عشقه حقوق جون منه کلی قربون صدقش میرم مامانم میگه دیونه شدی رسماًمنم یا وکالت یا سر ...

درآمد بابام بین 100 تا 200 تومن البته تو یه شهر کوچیک

شهرای بزرگ درآمدشون چندین برابره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو دانشگاه آزاد شیراز. وکیل هستم سوالی داری بپرس

سلام عزیزم از کجا بفهمم همسرم درخواست طلاق داده یانه؟ تو ثنام چقدر طول میکشه پیام بیاد بعد درخواست طلاق از سمت همسرم

بله. شاهدها امضا کنن

آخه فیلم قاضی دیدم حتی دراستکتاب رنگ خودکارفرق کنه یا زمانش تشخیص میدن وبه مشگل میخوره

الان قولنامه جدیدبنویسن یاهمون سندروبگیره بهتره؟؟

وخدایی که بشددددت کافیست❣
سلام عزیزم از کجا بفهمم همسرم درخواست طلاق داده یانه؟ تو ثنام چقدر طول میکشه پیام بیاد بعد درخواست ط ...

تا دوهفته پیام می آد. 

رشته حقوق بییییییییی نهایت اشباع شده س، وکیل های معروف و کاردرست و سرشناس خیلی کم‌پرونده دارن دیگه و ...

عزیزم اگه بخوای نگا کنی سالی ده هزار پزشک وارد دانشکده میشه چه تعهدی چه آزاد پس یعنی پزشکی به درد نمیخوره؟

یا هزاران مهندس من یه اقوام میشناسم مهندسی عمران خوند هیچی نشد ولی یکی میشناسم اونم مهندسی عمران خوند پولدار و توپ پس باید تلاش کرد باید با جون و دل درس خوند هر کسی بر اساس خودش داره نظر میده یکی تو درس موفق شده میگه درس عالیه یکی تو درس موفق نشده میگه پیف پیف درس به درد نمیخوره یکی ازدواج نا موفق داشته و میگه ازدواج خوب نیس ولی یکی که زندگیش خوبه همه رو به ازدواج تشویق می‌کنه پس نمیشه یه چیز رو استاندارد کرد 

من پسر خاله بابام یه وکیل هس که سی سالگی تازه شروع کرد وکالت خوندن و الان چهل سالشه و فوق العاده پولدار و وکیل خوبیه پس نمیشه یکی رو ملاک قرار داد 

بازم ممنون از نظرتون برام ارزشمنده

درآمد بابام بین 100 تا 200 تومن البته تو یه شهر کوچیکشهرای بزرگ درآمدشون چندین برابره

پس محشره😍😍😍البته تا یک سال بیاد راه بیوفته طول می‌کشه ولی ارزش داره

آخه فیلم قاضی دیدم حتی دراستکتاب رنگ خودکارفرق کنه یا زمانش تشخیص میدن وبه مشگل میخورهالان قولنامه ج ...

فیلم آقای قاضی و بیخیال کلا با واقعیت محاکم زمین تا آسمان فرق داره. بهترین کار اقدام به گرفتن سند هست چون الان قانونی تصویب شده که دیگه بعد از تیر ماه به قولنامه ها هم ترتیب اثر نمی دن مگر ببرن دادگاه تا حکم بگیرن بعد برن ثبت سند کنن

عزیزم اگه بخوای نگا کنی سالی ده هزار پزشک وارد دانشکده میشه چه تعهدی چه آزاد پس یعنی پزشکی به درد نم ...

آفرین بهت. حتما برو وکالت. عالیه

تا دوهفته پیام می آد.

مرسی عزیزم شوهرم وکیلش گفته برو با زنت به تفاهم برس توافقی جداشین اونم گفت پول پیش خونه و ماشین که ی تومن میشه بهت میدم بیا جدا شیم مهریم 114 تاس گفت وگرنه سالی ی سکه بهت میدن من موندم اگه درخواست بده تکلیف چیه ؟ از ی طرف پول پیش خونه رو میگن داوری قبول نمیکنه میگه مردباید بتونه جایی داشته باشه زندگی کنه بنظرت ی تومن قبول کنم بهتر یا بگم دادگاه درصورتی که خودم طلاق نمیخوام ولی میگن مرد میتونه راحت بدون هیچ دلیلی طلاق بده

فیلم آقای قاضی و بیخیال کلا با واقعیت محاکم زمین تا آسمان فرق داره. بهترین کار اقدام به گرفتن سند هس ...

ممنون اتفاقا پسربرای سندازشهرداری پرسیده گفته براسنداقدام کنین که فرصتی نیس

بعداینکه چون مراحل گرفتن سندطولانیه،اقدام بشه بعدازبرج ۴ بشه سندرومیدن یابازبه مشگل میخوره؟

وخدایی که بشددددت کافیست❣
مرسی عزیزم شوهرم وکیلش گفته برو با زنت به تفاهم برس توافقی جداشین اونم گفت پول پیش خونه و ماشین که ی ...

مراحل دادگاه و نمی شه پیش بینی کرد. ولی اگه شوهرتون دادخواست طلاق بده و شما راضی نباشین طبق رویه ی دادگاها قاضی مجبورش میکنه تمام حق و حقوق شما که شامل نفقه و مهریه و اجرت المثل هست و یک جا پرداخت کنه و ازش تقاضای اعسار قبول نمی کنه تا سالی بتونه یک سکه بده. اما شرطش اینه که اول شروع کننده به دادخواست طلاق اون باشه نه شما

ممنون اتفاقا پسربرای سندازشهرداری پرسیده گفته براسنداقدام کنین که فرصتی نیسبعداینکه چون مراحل گرفتن ...

اگه اقدام کنه بله سند رو می دن ولی یک سال تقریبا طول میکشه.  و مشکلی نیست. 

مراحل دادگاه و نمی شه پیش بینی کرد. ولی اگه شوهرتون دادخواست طلاق بده و شما راضی نباشین طبق رویه ی د ...

والا هی میگه درخواست دادم طول میکشه بیاد خونه هم که نمیاد خستم کرده میخواد بازی روانی راه بندازه دیونم کرده