2777
2789
عنوان

دارم از ذوق میمیرم بچه های حقوق بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 88 پست
نه پیام نور دوس ندارم من از اونجایی که عاشق رشته حقوقم دوس دارم تو جو دانشگاه باشم از استاد ها بیشتر ...

میدونم معلومه حضوری بهتره

منظورم ازاینکه گفتین دولتی باآزاد فرق داره؟

گفتم حتی باپیام نورم میشه قبول شد

وخدایی که بشددددت کافیست❣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این معلوم نمیکنه مشاوران قبول شده یاکانون وکلا؟

چرا. کانون وکلا باشه. تو کارت یا جایی می نویسه عضو کانون وکلای دادگستری. واگرنه مشاوران باشه صداشو در نمی اره

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

میدونم معلومه حضوری بهترهمنظورم ازاینکه گفتین دولتی باآزاد فرق داره؟گفتم حتی باپیام نورم میشه قبول ش ...

بله اگه آدم یه چی رو بخواد و علاقه داشته باشه  بهش میرسه 

منم رشته حقوق میخونم هدفم سردفتریه

همکار بابام بشم😁 علاقه داشته باشی عالیه

ایشالا موفق باشی عزیزم😘

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ممنون اگه بنا به اشباع شدن باشه این همه رستوران تو شهر هس پس کسی نباید رستوران بزنه این همه پزشک دار ...

رستوران هایی که گفتین میشن جزء مشاغل های نیاز جسمی و اوقات فراغت و سرگرمی و هر کسی هم باید اوقات فراغتش بگذرونه ! مشاغل های پزشکی و پیراپزشکی و علوم پزشکی ها جزء خدمات درمانی و سلامت هستن و‌جزء ضرورها هستن ،ایشون هم گفتین نه ماه خوندن کمتر از ده ساعت مخصوصا سه ماه آخر به آزمون نخوندن و از این موردها هم زیر ده نفر بودن پس مقایسه قیاس نکنین  و یکسال و نیم دیگه هم باید کارآموزی باشن و قانون تسهیل هم در وکالت جوابگو نشد چون سهمیه دارها مبنا هستن حتی اگ شخصی باباش شش ماه  فقط در دوران جنگ بودن هم جزء سهیم دار ها هستن ! محضر هم هر خیابونی نکاه کنین دو تا وجود داره و بخاطر حقوق پرسنل و اجبار در محضر قیاس ارزشی نداره چرا اشباح شده وکالت ! چون طرف اوج گرفتاریش در کمترین مشکلش در این وضیعت اقتصادی باید‌چهل میلیون کمترین مشکل پرونده  تا سیصد میلیون باید هزینه کنه برای یک وکالت  وکیل تو اون اوج گرفتاریش ،پس واسه خودتون رویا پردازی نکنین ،اگ علاقه قلبی تون هست و هیچ مشکل مادی ندارین خوبه ولی اگ هدف تون مالی هست اصلا ورود نکنین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چرا. کانون وکلا باشه. تو کارت یا جایی می نویسه عضو کانون وکلای دادگستری. واگرنه مشاوران باشه صداشو د ...

گلم یه سوال

پدری تو شهرداری به پسربزرگش فرم واگزاری زمین که داخلش خونه ساختن امضاکرده بادوتاشاهد 

حالاپسرطبق این میتونه سند براخونه بگیره؟.؟

واینکه وراث باداشتن سنددیگه نمیتونن ادعایی از ارث داشته باشن؟؟

پدربه خواست ورضایت خودش داده به این پسرش وبین خودشون دونفر قولنامه دستی نوشتن ولی شاهدی امضا نداره، چون تمام زحمات ومریضی وخرجشون بااین پسره وبقیه فرزندان کشیدن کنار،پدرمیگه بفروش بقیه ادعانکنن،پسر میگه موقعیت مکانی وساختش(پرباهزینه خودش ساخته) خوبه سندبگیرم ونگه دارم ونفروشم

گلم یه سوالپدری تو شهرداری به پسربزرگش فرم واگزاری زمین که داخلش خونه ساختن امضاکرده بادوتاشاهد حالا ...

از نظر قانون پسر مالک محسوب میشه. و سایر وراث حقی ندارن. چه سند بگیره یا نه

رشته حقوق بییییییییی نهایت اشباع شده س، وکیل های معروف و کاردرست و سرشناس خیلی کم‌پرونده دارن دیگه وکیل های جوان که هیچی،  اوضاع وکالت خیلی خرابه ، دنبالش نرو که عمر و پولت رو تلف میکنی

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
برچه اساس؟پدربنده خدامیگه بفروش تامن هنوزفوت نکردم

طبق ماده 10 قانون مدنی. قرار دادهای خصوصی که بین هم منعقد میشه نافذ هست. حتی بعد فوت ایشون هم مالک شناخته میشن. و ربطی به فوت و یا گرفتن سند نداره

طبق ماده 10 قانون مدنی. قرار دادهای خصوصی که بین هم منعقد میشه نافذ هست. حتی بعد فوت ایشون هم مالک ش ...

من دیدم،فقط رویک برگه دفتر،دست نویس بین خودشون دونفرنوشتن وامضاکردن وشاهدی امضا نکرده

درسته؟

من دیدم،فقط رویک برگه دفتر،دست نویس بین خودشون دونفرنوشتن وامضاکردن وشاهدی امضا نکردهدرسته؟

الان که درسته و مشکلی نداره. اما بعد از فوت وراث ادعایی داشته باشن و دادخواست بدن. چون شاهد امضا نکرده. دادگاه اون نوشته رو می ده کارشناسی تا استکتاب کنن که جعلی نباشه و حکم به مالکیت و گرفتن سند و به دارنده می ده. اگرم شاهد داشت می آن شهادت می دن و عقد اثبات میشه

الان که درسته و مشکلی نداره. اما بعد از فوت وراث ادعایی داشته باشن و دادخواست بدن. چون شاهد امضا نکر ...

قولنامه به دست خط پسرنوشته شده چون پدربی سواده وفقط امضا زده

این چطوره؟

الان میشه دوتاشاهدپایین همون قولنامه امضابزنن؟

منم رشته حقوق میخونم هدفم سردفتریههمکار بابام بشم😁 علاقه داشته باشی عالیهایشالا موفق باشی عزیزم😘

وایییییییی حقوق عشقه حقوق جون منه کلی قربون صدقش میرم مامانم میگه دیونه شدی رسماً

منم یا وکالت یا سر دفتری

درآمد سر دفتری چقدره؟