2777
2789
عنوان

واقعا بعضی از خانومای سایت خیلی بی شخصیتن

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا همین که میگی ازدواج میگن راحتی ازدواج دردسره ما شوهر کردیم بدبختیم ازدواج هیچی نداره همه مردا ...

اره حالا ی روز شوهر جون محل نزاره بهشون دنیارو خراب میکنن حالا میان ب مجردا میپرن

هیچوقت پای حرفای این آدما نمیشینم

بدم میاد

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

منم خیلی حرص میخورم اگه بده چرا طلاق نمیگیرن رطب خورده کی منع رطب کند

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ن باو شما اطرافت ندیدی خانومای ک طلاق میگیرن یسال نشده شوهر میکنن اگ شوهر بده ی بار جدا شدی ازدواج نکن دگ چرا مهر طلاق خشک نشده ازدواج میکنن

اصلا برای حرف این مدل ادما تره هم خرد نکن من تازه نامزد کردم بخدا تا قبلش فامیل پشت سرم حرف میزدن شوهر نکردی الانم که ازدواج کردم یه جور حرف 

بعد دقت کردی اینجا همه بی عیب و نقص و عالی ولی شوهراشون دیو دوسر

اصلا برای حرف این مدل ادما تره هم خرد نکن من تازه نامزد کردم بخدا تا قبلش فامیل پشت سرم حرف میزدن شو ...

همون دگ خود همینا تو عید و خوشی هاشون میان میگن پ شوهر نکردی شوهر نمکنی تیکه و سپس عقاب گرفتن

بعد میان سایت میگن ن شوهر نکنید

چطوری حمله کردن ؟

والا ی تاپیک بود ی خانومی‌گف دلم ازدواج میخاد ریختن سرش ک ازدواج فلانه تنها بمون من گفتم خب همه قرار نیس نتیجه یکسان بگیرن بعدشم منو بستن ب توهین ک تو ترشیدی کسی نگات نکرده حالا من کلا ۲۲ سالمه😐اندازه کل فامیلاشون خاستگار داشتم  فقط نمخاستم مث خودشون انتخاب مسخره کنم ک ازدواج نکردم واقعا بی شخصیتن

همون دگ خود همینا تو عید و خوشی هاشون میان میگن پ شوهر نکردی شوهر نمکنی تیکه و سپس عقاب گرفتنبعد میا ...

البته من از خودشون شنیدم میخوان چشم نخورن...دیدی تا هم میگیم خب اگه شوهر بده طلاق بگیر هزارتا بهونه میارن بچه داریم حامی نداریم همینا حاضر نیستن شوهر بد رو با زندگی قبل ازدواجشون عوض کنن 

والا ی تاپیک بود ی خانومی‌گف دلم ازدواج میخاد ریختن سرش ک ازدواج فلانه تنها بمون من گفتم خب همه قرار ...

واقعا ربطی نداره اگه انتخاب منطقی عقلانی و درست و تحقیق شده باشه و طرف در زمان مناسب با آدم مناسب ازدواج کنه که به بلوغ عقلی رسیده باشه خشبخت میشه همه قرار نیست بدبخت بشن کسایی که بدبخت شدن انتخابشون تحقیق شده و عقلی نبوده یا سن ازدواج و شرایط ازدواج زو نداشتن که ازدواج کردن 

اونایی که خوشبختند که نمیاند تاپیک بزنند و یا نظر بدند چون میریزند روی سرش.

اون کاربر تاپیک پربازدید چند روز پیش را چقدرررر اذیت کردند.

شما هرکاری که دوست داری و در عین حال هم به کسی ضرر نمیرسونه را عاقلانه انجام بده، اینجا هم نگو.

واقعا ربطی نداره اگه انتخاب منطقی عقلانی و درست و تحقیق شده باشه و طرف در زمان مناسب با آدم مناسب از ...

اره دگ منم همین گفتم گفتم شما هول شوهر بودید چشم بسته ب اولیش یله گفتید حالا تو گل گیر کردید ب مجردا حمله میکنید

واقعا درکشون سخته نتیجه خودشون وب کلیت تعمیم میدن