2777
2789
عنوان

واقعا بعضی از خانومای سایت خیلی بی شخصیتن

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 46 پست
اونایی که خوشبختند که نمیاند تاپیک بزنند و یا نظر بدند چون میریزند روی سرش.اون کاربر تاپیک پربازدید ...

ن اصلا من تاپیک اینجوری نزدم تاپیک ی خانوم دگ بود ک حمله کرده بودن حرصم گرفت🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اره دگ منم همین گفتم گفتم شما هول شوهر بودید چشم بسته ب اولیش یله گفتید حالا تو گل گیر کردید ب مجردا ...

دقیقا عقل و چشم و گوششون کوز میشه و منطق زو میذازن کنار و عاقلانه تصمیم نمیگیزن ببینن شغل طرف چیه وضعیت مالیش چطوره اخلاقش چطوریه خانوادش چطورین چه اخلاق و خصوصیت هابی داره ایا باهم تفاهم دارن ندارن یه تحقیق بکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته من از خودشون شنیدم میخوان چشم نخورن...دیدی تا هم میگیم خب اگه شوهر بده طلاق بگیر هزارتا بهونه ...

🤦‍♀️🤦‍♀️😐😐همون بخدا بعد برا بقیه نظر میدن خب نمخان چشم بخورن یا هرچی لازم نیس حمله کنن ب طرف 

طرف تاپیک زده درد و دل کنه یا راهنمایی بگیره یا راهنمایی بدن یا دعا کنن 

ن اصلا من تاپیک اینجوری نزدم تاپیک ی خانوم دگ بود ک حمله کرده بودن حرصم گرفت🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بله متوجه شدم، میگم که توی همچین تاپیکهایی هم نظر ندیم بهتره چون به غیر از اعصاب خوردی هیچ چیزی نداره.

دقیقا عقل و چشم و گوششون کوز میشه و منطق زو میذازن کنار و عاقلانه تصمیم نمیگیزن ببینن شغل طرف چیه وض ...

همون بخدا بعد میگن همه بدن ازدواج بده 

خب تو خانوما هم بد و خیانتکار هست تو همه چیز بد و خوب هست باید درست انتخاب کنی دگ

همون بخدا بعد میگن همه بدن ازدواج بده خب تو خانوما هم بد و خیانتکار هست تو همه چیز بد و خوب هست باید ...

دقیقا طرف دست می‌ذاره زو کسی که بد اخلاق هست قبلش با هشتصد نفر بوده آدم درستی نیست معتاذه به حرف زنش گوش نمیده وضع مالی خوبی نداره و کلا از هیچ نظر درست نبست 

دقیقا طرف دست می‌ذاره زو کسی که بد اخلاق هست قبلش با هشتصد نفر بوده آدم درستی نیست معتاذه به حرف زنش ...

اره ولی  افراد کمی میان میگم تصمیم‌شان اشتباه بوده بقیه انکار مکنن میگن پسرا همشون همبنن🤦‍♀️

والاهمینارو بزاری فردااگه طلاق بگیرن فرداش بایکی دیگه نامزد میکنن

همون والا بگی نکن هم میگن حرف مردم اذیت مکنه شرایط خونوادم خوب نیس بمونم اینجا

هزار تا دلیل انگار بقیه ت خونه شاه نشستن و همه چیز رواله ک مجرد بمونن تا ۷۰سالگی همه در هرحال فامیل تیکه بنداز و خونواده سختگیر دارن‌

اره ولی افراد کمی میان میگم تصمیم‌شان اشتباه بوده بقیه انکار مکنن میگن پسرا همشون همبنن🤦‍♀️

ای کاش یکبار هم اعتراف کنن انتخاب ما بد بوده وگرنه آدم های مومن تر و بهتری هم وجود داشتن 

همون والا بگی نکن هم میگن حرف مردم اذیت مکنه شرایط خونوادم خوب نیس بمونم اینجاهزار تا دلیل انگار بقی ...

آره ولی نمیشه مجردموند طرف تحصیلش روتموم کرد شغل هم داره پول داره و...ولی دوست داره ازدواج کنه وزندگیش بره تویه مرحله دیگه نمیشه زندگی یکنواخت داشته باشی همش پول نیست

حالا هرچقدرخوب باشه زندگیت ولی نمیشه باز اینجاالکی میگن نه خوب نیست واینا برو خوش بگذرون و..

ولی کاربرای اینجا بیشتر دوست دارن دلداری بدن به طرف همینطوری الکی قصدی هم ندارن