2777
2789
عنوان

واقعا کسی هس از همسرش راضی باشه❓️

128 بازدید | 13 پست

محض رضای خدا بیاید یکم از خوبیای شوهرتون بگید انقدر تو ذهن ما مجردا غول دو سر ازش نسازید😂😂

جورجینام زن رسمی رونی جون🧿💍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من راضیم 😁 نمیگم ویژگی‌هاشو چشم میخوره 😜

تا این حد بگم که خودمم خوبم مقابله به مثل همسرمم خوبه 

مردا ذاتا عین بچه می‌مونن و سریع گول میخورن. اگه میخواید تغییری تو همسرتون ایجاد کنید اول از خودتون شروع کنید 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

شما از داداشت بابات یا مادرت صد در صد راضی هستی عزیزم.هیچ وقت از دستشون ناراحت نمیشی باهاشون بحث نمیکنی....

شوهرم یه آدمه مثل بقیه ،یه آدم مستقل با فکر مستقل.

من از شوهرم راضیم و دوسش دارم ولی هم باهاش دعوا کردم و هم ناراحت شدم.

اصل زندگی سازشه.

من راضیم.اونم راضیه.

چون با هم رفیق هستیم.چون پنهونکاری نمیکنیم.چون بهم احترام میذاریم.صداقت داریم.اگه اینجا خیلیا مینالن،باید ایرادات خودشونم بگن.هممون اخلاق خوب و بد داریم و نمیشه اینجا یکطرفه به قاضی رفت.

بله 

اگه شما رو رفتارهای خودت تمرکز کنی و بتونی همسری باشی که دوست داری همسرت در مقابل شما باشه 

همسرتون هم ده برابر بهتر از اون چیزی که شما میخوایین میشن

یه برگه درباره ی ویژگی هایی که میخوایید همسر آیندتون داشته باشند بنویسید بعد بالای برگه اسم خودتون رو بنویسید ببینید می تونید خودتون برای همسرتون همین ویژگی ها رو داشته باشید

خوشبختی از خود ما شروع میشه نه توقع داشتن از طرف مقابل 

جنس مخالف اسمش روشه یعنی مخالف . صددرصد همیشه مشکلاتی بوده و هست توی زندگی مشترک مهم اینه زن و مرد تفاهم ایجاد کنن.تجربه من از زندگی مشترک اینه که همیشه مشکلات رو با صحبت کردن حل کنم