2777
2789

راستی شما از ماساژ صورت تاثیر دیدید ؟؟ یا ماساژ با گواشا؟  

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡

راز خاک رس برای پوست عالیه هفته ای دو بار 

هفته ای یه بار سفید آب تو حموم بزن ۵ دقیقه بمونه بشور 

هر شب قبل خواب صابون سفید آب بادام حاج عطار بزن بعدش ابرسان ( من سیمپل استفاده میکنم راضیم) 

وقتاییم که ضد آفتاب بزنم هر روز صبح ها با ژل شستشو و فیس واش میشورم عالیه

تونر واجب نیست و تاثیری نداره 

ضد آفتاب هم خیلی مهمه حتما بزن مخصوصا بی رنگ باشه 

آب زیاد بخور 

آب خیار و بگیر با برنج قاطی کن هر روز اسپری کن رو صورتت

خواستی بازم میگم

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راز خاک رس برای پوست عالیه هفته ای دو بار هفته ای یه بار سفید آب تو حموم بزن ۵ دقیقه بمونه بشور هر ش ...

ممنون میشم بازم بگی درمورد اینکه پوستم سفید بشه هم بگو من گندمی هستم عاشق اینم که سفید بشم چون رنگ پوست گندمی بهم نمیاد اصلا 

درمورد موهام هم بگی خیلی ممنون میشم 

ممنون میشم بازم بگی درمورد اینکه پوستم سفید بشه هم بگو من گندمی هستم عاشق اینم که سفید بشم چون رنگ پ ...

برا سفید شدن اون صابونی که گقتم محشره 

و با خود سفید آب خیلیم ارزونن 

صابونش من ۵۰ گرفتم 

خود سفید آب هم ۵۰ .۶۰ و یه سال بسه برات چون توش زیاده 

خاک رس هم ۶۰ تومن 

ولی حتما باید ابرسان بزنی بعدش 

برای منافذ پوست هسته های به رو جدا کن با یه لیوان بذار بجوشه ژله ای که شد هر روز بزن پوستت 

آب برنج و خیار خودش سفید کنندس 

شیر طبیعی رو بریز قالب های یخ هر روز ازش استفاده کن 

برای موهات اگر میخوای بلند و پرپشت شه قبل حموم آب پیاز و سیب زمینی بزن ( بوش میاد ولی یکی دو بار با شامپو آب کشی کنی میره)

آب برنج هم برا بلندی مو عالیه 

وقتی میخوای حموم کنی تو شامپوت نمک بریز بزن نمیذاره شوره بگیری و عالی میشه 

ماسک  تو حین حموم استفاده کن 

من ماسک بعد حموم دوس ندارم چون به هر حال شیمیاییه 

بعد حموم با روغن ارگان موهاتو روغن تراپی کن 

عسل هم برای پوست خیلی خوبه 

قرص پیگمنتا هم عالیه برای پوست فقط یکم گرونه 

مکمل هم میخورم من مثل امگا ۳ 

زینک 

ویتامین سی جوشان 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

برا سفید شدن اون صابونی که گقتم محشره و با خود سفید آب خیلیم ارزونن صابونش من ۵۰ گرفتم خود سفید آب ه ...

مبشه لطفا درمورد پیگمنتا بیشتر بگی شما استفاده کردید ؟؟ خیلی دوست دارم بخورم ولی فک کردم روشن نمیشه پوستم 

مبشه لطفا درمورد پیگمنتا بیشتر بگی شما استفاده کردید ؟؟ خیلی دوست دارم بخورم ولی فک کردم روشن نمیشه ...

من از بچگی پوست به شدت سفیدی دارم عزیزم 

من استفاده نکردم خواهرم داره استفاده میکنه خیلی راضیه ولی فقط باید قطع نکنی دورشو

من از بچگی پوست به شدت سفیدی دارم عزیزم من استفاده نکردم خواهرم داره استفاده میکنه خیلی راضیه ولی فق ...

خیلی ممنون بابت. راهنمایی هات عزیزم مرسییی

خیلی ممنون بابت. راهنمایی هات عزیزم مرسییی

خواهش میکنم🌹