ما گزاشتیم تو اکواریوم شیشه ای بعد لامپ هم با فاصله گزاشتیم بالا سرشون بزرگ شدن
خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اره راست میگی ما از قبل داشتیم تو خونه 😂یه کاریش بکن جاشون گرم باشه کافیه
خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌
یه سوال دیگ هم داشتم من با این سرنگایی ک لوله ی پلاستیکی دارن بهش سرلاک دادمتوی اینترنت زده بود باید ...
کاری نیاز نیست کنی چون سرلاک دادن معنیش دستی شدنه.دقت کن درست فرو کنی اشتباه کنی چینه دانش وسوراخ میمکنی طبق عکسای گوگل سرجاش فرو کن و کمی داخل ببر.قبلش هواگیری کن حواست باشه.باعجله هم نده خفه میشه اما طولشم نده چون هوا وارد ریه ش میکنی
گذاشتمش داخل یه اتاقی ک پنجره ندارهدریچه های کولر هم بسته امتوی کارتونه ،دور کارتون هم پتو پیجیدمب ن ...
اره به نظرم تا بعد یه کاریش بکن پر هاش در اومده ؟