2777
2789

ما گزاشتیم تو اکواریوم شیشه ای بعد لامپ هم با فاصله گزاشتیم بالا سرشون بزرگ شدن 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچی گرم تر بهتر بزار تو لونه یا ظرفی که کفش پوشال ریختی و سوراخ داره شبها یه روسری یاپارچه بنداز رو ...

داخل یه کارتونه ک کفش پوشاله

گذاشتمش داخل اتاقی ک پنجره نداره و دریچه های کولر اون اتاق هم بستم

دور کارتونم پتو پیچیدم ولی دماسنج ک گذاشتم دماش بیست و دو درجه اس

اینترنت رده باید دماش سی درجه باشه

نمیدونم دیگ چیکار کنم

نگران نباش من بدون دماسنج وامکانات سی تا سرلاکی بزرگ کردم

یه سوال دیگ هم داشتم من با این سرنگایی ک لوله ی پلاستیکی دارن بهش سرلاک دادم

توی اینترنت زده بود باید لوله تا اخر بره توی دهنش

ولی من کامل کامل نبردم داخل اشکالی نداره؟ 

و اینکه جوجه یک ماهه باید ب حال خودش باشه یا باهاش بازی کرد تا دستی شه؟ 

اکواریوم شیشه از کجا بیارم 😑😂

اره راست میگی ما از قبل داشتیم تو خونه 😂یه کاریش بکن جاشون گرم باشه کافیه 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

اره راست میگی ما از قبل داشتیم تو خونه 😂یه کاریش بکن جاشون گرم باشه کافیه

گذاشتمش داخل یه اتاقی ک پنجره نداره

دریچه های کولر هم بسته ام

توی کارتونه ،دور کارتون هم پتو پیجیدم

ب نظرت کافیه؟ 

یه سوال دیگ هم داشتم من با این سرنگایی ک لوله ی پلاستیکی دارن بهش سرلاک دادمتوی اینترنت زده بود باید ...

کاری نیاز نیست کنی چون سرلاک دادن معنیش دستی شدنه.دقت کن درست فرو کنی اشتباه کنی چینه دانش وسوراخ میمکنی طبق عکسای گوگل سرجاش فرو کن و کمی داخل ببر.قبلش هواگیری کن حواست باشه.باعجله هم نده خفه میشه اما طولشم نده چون هوا وارد ریه ش میکنی

گذاشتمش داخل یه اتاقی ک پنجره ندارهدریچه های کولر هم بسته امتوی کارتونه ،دور کارتون هم پتو پیجیدمب ن ...

اره به نظرم تا بعد یه کاریش بکن پر هاش در اومده ؟