اگه میخوای از خواسته هات و زندگیت ناامید بشی برو سراغ این موضوع. من چندسال پیش خیلی با این عنوان تاپیک میزدم. یادمه دو نفر اومدن که خیلی راجع به من درست میگفتن و راجع به آیندم گفتن که با کسی ازدواج میکنی که نهایتا تا ۳ ماه بعد طلاق میگیری. و یکیشون مشخصات اون آدم رو داد و منم شناختم. آدم مورد علاقم بود. بخاطر حرف این دوتا کاربر، هیچوقت نرفتم سراغ آدم مورد علاقم برخلاف میلم. درحالیکه بعدا بهم ثابت شد که اگه با اون اوکی میشدم آینده خوبی باهم داشتیم! بخاطر حرف آدمای این سایت و پیشگویی هاشون، سن ازدواجمو بردم بالا!!! الانم یه تاپیک دیگه در این ارتباط زدم که بازم شروع کردن به زدن حرفی که منو کلا از زندگیم ناامید کنه. و مثل چندسال پیش راجع به الانم کاملا درست گفتن! هیچ میدونین این امواج و افکار منفی که حس ششم و ف.ا.ل.گ.یرا به آدم میدن میتونه روی آیندتون و کاراتون چه آثار منفی ای بذاره؟ من توی تاپیک آخرم پرسیدم چند سالگی ازدواج میکنم. لطفا نگید ازدواج چیه. چون جای من نیستید که نظر بدید. اومدن توی تاپیکم و گفتن ۳ تا ۵ سال دیگه. همین پیشگویی حس بدی به من منتقل کرد. خیلی بد. احتیاج به امید و آرامش داشتم. اما این پیشگویی احساسمو بدتر کرد. کاش یه نفر یه چیز خوب بهم بگه. اگه میخواید از زندگی عقب بیوفتید برید دنبال این چندتا نخاله ای که توی این سایت با اسم حس ششم، امیدو از زندگی آدم میگیرن