2777
2789

اگه از اول یکم شل بگیری پدرتو در میارن اگه از اول زندگی رو محکم نگیری برای حفظ آرامش ظاهری یا رعایت حال شوهر از خواستت بگذری بعدا سوارت میشن بعد چهارسال گفتم میخوام ی هفته خونه بابام بمونم یک هفته تمام تو خونه دعوا هست اختیار زندگی رو دستت نگیری مادرشوهر دستش میگیره من چقدر احمق بودم البته احمق نبودم بچه بودم🤦‍♀️🤦‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره دیگه هر جور تا کنی اونجور عادت میکنن

تو این چهار سال هی گفته قسط دارم من تنهام تنهایی سخته برام و... دوتایی میریم برمیگردیم حالا دوتایی رفتنمون چجوریه مسیر ۱۰ ساعته ک یکی دوماه بعضی وقتا ک هیچی نمیگفتم ب سه چهار ماه هم می‌کشید صبح حرکت میکردیم عصر می‌رسیدیم شب میموندیم فردا صبحش میرفتیم خونه مادرشوهر تا ظهر بعدش حرکت میکردیم می اومدیم خونمون این خونه پدر رفتن من بود الان میگه تو چیکار کردی برای زندگی تو باهام کنار نمیای

چرا مخالف رفتنته؟ حرف حسابش چیه؟

تاالان ک می‌گفته تحمل تنهایی و دوری ندارم تو دعوا گفت ینی میگی من ی نون پنیر گیرم نمیاد ک بخورم فکر کنم در اصل بخاطر خورد و خوراکی نمیزاره برم

چیو شل گرفتی مثلا؟چیو باید محکم بگیری؟

خرج نکردم ک پیشرفت کنیم سخت نگذره بهش

خونه بابام نرفتم ک آقا بد نگذره بهش

با کسی رفت و آمد نداشتم چون آقا خوشش نمیاد معتقده ۲۴ساعت یا باید درس خوند یا خونه تمیز کرد یا غذا پخت اینکه میگه پیشرفت کن بد نمیگه ولی حق ندارم با کسی در ارتباط باشم مگر با دعوا اگرم رفتیم شهر خودمون اینقدر وقت رو تنگ میگیره ک نتونم جز خانوادم بیشتر جایی برم مو هم نباید رنگ کنم چون مادرشوهر دستور داده تو فک فامیل زشته البته یبار رنگ کردم ک ب جنگ ختم شد

تاالان ک می‌گفته تحمل تنهایی و دوری ندارم تو دعوا گفت ینی میگی من ی نون پنیر گیرم نمیاد ک بخورم فکر ...

ای بابا خب یه هفته سخت بگذرونه یا براش غذا فریز کن فقط گرم کنه بخوره ببین باز بهونش چیه

تو این چهار سال هی گفته قسط دارم من تنهام تنهایی سخته برام و... دوتایی میریم برمیگردیم حالا دوتایی ر ...

انقدر لطف کردی لطفت شده وظیفه بعد بعضی زنهای بدجنس دورمو میبینم انقدر سر شوهر منت میزارن شوهره همیشه بدهکارشونه 

تو از اون ادما هستی بقیرو طلبکارخودت میکنی و خودت بدهکار میشی  با اینکه به بقیه لطف میکنی رفتار خودت اشتباهه