شیرینی۴۴۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 457 عنوان ریزش موی به شدت زیاد 157 بازدید | 23 پست ریزش موهام خیلی زیاده حس میکنم دیگه دارم کچل میشم وقتی میخوام موهامو ببافم موهام مث دم مارمولکن چیکار کنم🥲 1404/02/25 | 20:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aniish عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2970 قرص فیتواز تاثیرش واقعا هرررچی بگم کمه... ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️ ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️ زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜
شیرینی۴۴۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 457 قرص فیتواز تاثیرش واقعا هرررچی بگم کمه... یونی زینک میخورم چند وقته حس میکنم این چیزا دیگه تاثیر ندارن ریشه موهام سسته مورو بگیرم رو دستم میفته کنده میشه از پوست سرم
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48519 علتش چیه خب؟ آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
mandana1203 عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 777 یونی زینک میخورم چند وقته حس میکنم این چیزا دیگه تاثیر ندارن ریشه موهام سسته مورو بگیرم رو دستم میفت ... عریزم یه چیزی بپرسم عادت هات سنگینه ؟
شیرینی۴۴۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 457 علتش چیه خب؟ نمیدونم منم🙁هنوز دکتر نرفتم متاسفانه
aniish عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2970 یونی زینک میخورم چند وقته حس میکنم این چیزا دیگه تاثیر ندارن ریشه موهام سسته مورو بگیرم رو دستم میفت ... حتماا فیتو بگیر هواست باشه اصل باشهمعجزه میکنه روی مو ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️ ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️ زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜
شیرینی۴۴۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 457 عریزم یه چیزی بپرسم عادت هات سنگینه ؟ تقریبا ولی خب عادت هامم به موقه نیستن همیشه یا ۱۰ روز یا ۴ روز یا ۸ روز بینشون فاصله میفته
شیرینی۴۴۴۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 457 حتماا فیتو بگیر هواست باشه اصل باشهمعجزه میکنه روی مو امتحان میکنم ایشالله که جواب بده
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48519 نمیدونم منم🙁هنوز دکتر نرفتم متاسفانه تا وقتی علتشو ندونی با مکمل و این چیزا جواب نمیگیری عزیزممن خودم ریزش داشتم شدید ، علتشم هورمونام بوددرمان که شدم ریزشمم قطع شد آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹. دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....
قرمزآتشین عضویت: 1401/06/19 تعداد پست: 3613 قرص فیتواز تاثیرش واقعا هرررچی بگم کمه... چنده الان؟ ما مردم ایران عاشق هم هستیم. ما لایق بهترینهاییم
aniish عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 2970 امتحان میکنم ایشالله که جواب بده حتمااا جواب میده عزیزم👌🏻 ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️ ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️ زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜