2777
2789
عنوان

تو زندگی با شوهرم به بن بست رسیدم

127 بازدید | 7 پست

همیشه اونه که دعوا راه میندازه همیشه اونه که شروع میکنه به ایراد گرفتن همش اونه که شروع میکنه به تحقیر کردن که من یه روز نگم حیف من که تو منو حیف کردی.حالا هم امروز میگه من هیچ امید و انگیزه ای برای این زندگی ندارم .هرروز خانوادمو تحقیر میکنه .همیشه غذاش به موقع حاضره صبحانه به موقع .تا اجازه نده بیرون حق ندارم برم .تا اجازه نده حق ندارم چیزی بخرم .خیلی از اول ازدواجم تا حالا اونقدر با کلامش غرغراش روحمو داغون کرده حالا اون زبونش درازه میگه من انگیزه ای به ادامه زندگی ندارم .نه اینکه این حرفارو تازه بزنه از روز اولی که بعد عقد شماره همو گرفتیم و با هم صحبت کردیم میگفت هروقت دوست داشتی برو طلاق بگیر من امیدو انگیزه به ادامه زندگی ندارم .کلا نه اینکه این حرف ها رو جدی بگه معتاده چرت و پرت زیاد میگه ولی زندگی که طرف مقابل از اولش اینطور توی دلتو خالی کنه رغبت رو ازت بگیره این زندگی فایده ای نداره .تحت هیچ شرایطی نمیخوام طلاق بگیرم چون هزارتا حرف میندازن پشت سرادم. خودش هم طلاق نمیده چون بهانه ای نداره ولی همش منتظر بهانست ولی من باهوش ترازین حرفام که بهانه دستش بدم .آرام هستم و غذام همیشه به موقع حاضره توقع خاصی ازش ندارم ایرادی و غری هم بهش نمی‌زنم که عصبیش کنم ولی میدونم میخواد منو فراری بده که آخر بگه ببینید خودش طلاق گرفت

مرد نیازی به دلیل برای طلاق دادن نداره شوهرمن همه چیش خوب بود ولی الان سه ماه میگه طلاق میخوام و خونه نمیاد یا اگه بیاد ی کاری میکنه که منو عصبی کنه خستم خیلی قانون با مرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.