2777
2789
عنوان

رمان خوب چی بخونم رمان با قلم قوی

135 بازدید | 14 پست

نه از این رمان های آبکی 

اکثر رمان های قدیمی رو وقتی کم سن بودم خوندم 

الان رمان خوب هست یا نه. 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دنبال قلم قوی و داستان عمیق می‌گردی، از رمانای ایرانی بخوای بخونی پیشنهاد می‌کنم شوهر آهو خانم (علی‌محمد افغانی) یا سمفونی مردگان (عباس معروفی) رو بخونی.

اگه ترجمه‌شده بخوای، غرور و تعصب (جین آستن) یا صد سال تنهایی (گابریل گارسیا مارکز) عالین.

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

ایرانی میخوای؟ 

سمفونی مردگان

همنوایی شبانه ارکستر چوب ها

پاییز آخرین فصل سال است

درباره کشتن

رویای تبت

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.

اول طالع دریا عالیه

بعد هیژا

بعد تمساح خونی اکواریوم را بلعید

برو خلاصه هاشونو بخون ببین کدومو بیشتر دوست داری 

ولی ببین من طالع دریا رو واقعا به همه پیشنهاد می کنم خیلی قشنگه فقط یکم باید بهش زمان بدید برید وسط داستان

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید