2777
2789
عنوان

برم خونشون

188 بازدید | 38 پست

مادرشوهرم کلا دوبار اومد پیش نوزادم 

ی بار ی جعبه شیرینی گرفت 

ی بارم سیصد آورد 

با نوزادم برم خونشون؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو اما توقع نداشته باش برات کاری بکنن

هیچ کاری نمیکنه 

پنج روز بستری بودم هیچی ب هیچی 

اهل دعوتم نیست 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

میخوای فرش قرمز پهن کنه برات

فرش قرمزو برای دختراش پهن میکنه 

شما ک خبرنداری 

چقدر اذیتم کرده همه جا بدمو گفته 

کل بارداری یه سر نزد 

گفت پام درد میکنه ولی هرروز خونه دختراش همش دعوت 

من بخاطر اینک تو فامیل دهنشو ببنده میگم قطع رابطه نکنم

هیچ کاری نمیکنه پنج روز بستری بودم هیچی ب هیچی اهل دعوتم نیست

مادر شمهر منم اصن کلا خانوادشون همینن 

الان سه ماهه روزم با تهوع استفراغ شب میشه میدونن نمیتونم چیزی بخورم و چیزی بپزم دریغ از ی لیوان اب دستم بدن تو ی ساختمونیم 

عروسیمم. هیچ کاری نکردن برام ک هیچ کلی از کادوها رو برداشتن و کلی خرج اضافه و بدهی هم رو دستمون گذاشتن 

بله برو

دو دلم 

الان کاری کرده خواهر برادراش همه قطع رابطه هستن باما 

انقدر ک بد منو گفته 

همه چیو ازشوهرم قایم  میکنه طلامو گرفت ب بهونه خونه خریدن شریکی بالا کشید ب روشم نمیاره 

ب همه زمین داد بجز شوهرم تو روستا 

اما چیکار کنم نمیشه ک قطع رابطه کنم 

مادر شمهر منم اصن کلا خانوادشون همینن الان سه ماهه روزم با تهوع استفراغ شب میشه میدونن نمیتونم چیزی ...

من میگم برم خواهر برادراش فکرنکنن نیومدن پیش بچه من دارم میسوزم نمیدونم درست فکر میکنم یا نه