2777
2789

۸روز پیش نوزادمو از دست دادم دختر بود سه روز تو دستگاه موند بعدش گفتن فوت شده..خیلی دارم عذاب میکشم با اینکه میدونم کار خدا بی حکمت نیس..اما انگار دیوارا دارن بهم فشار میارن..سینه هام که ازشون شیر میاد گریه میکنم اصلا نمیتونم بهش فکر نکنم..لطفا کمکم کنین یه جوری آروم بشم😭😭😔

خیلی سخته ولی این روزا هم میگذرره انشالا در اینده بچه دار میشی. اگه میتونی برو پیاده روی تا افسرده ن ...

والا نشستم تو خونه یه دختر یه سال و نیمه دارم وقتی گریه میکنم میاد بغلم میکنه و بوسم میکنه ..دلم براش میسوزه خیلی عذاب کشید دختر بزرگم...همش تو استراحت مطلق بودم و بهش رسیدگی نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا نشستم تو خونه یه دختر یه سال و نیمه دارم وقتی گریه میکنم میاد بغلم میکنه و بوسم میکنه ..دلم برا ...

الهی دورت بگردم...خدا بچه بزرگت رو برات حفظ کنه. به قوله خودت حتما حکمتی تو این مصیبت بوده ولی چاره ای نیست باید ادامه بدی حداقل بخاطره بچت ...سعی کن بیشتر بیرون بری و حال روحیت بهتر شه تا بتونی به زندگی برگردی عزیزم،این رو یادت باشه که این اتفاق برا خیلی ها افتاده و تو تنها نیستی

الهی دورت بگردم...خدا بچه بزرگت رو برات حفظ کنه. به قوله خودت حتما حکمتی تو این مصیبت بوده ولی چاره ...

ممنون که روحیه میدی عزیزم.خب دست خودم نیس.هرچی به خودم دلداری میدم وقتی تنها میشم بهش فکر میکنم و ناراحت میشم..من عمه هام اینا رو تجربه کردن و متاسفانه به اونا رفتم

ممنون که روحیه میدی عزیزم.خب دست خودم نیس.هرچی به خودم دلداری میدم وقتی تنها میشم بهش فکر میکنم و نا ...

عب نداره گاها گریه کردن به ادم ارامش میده ولی بیش از حد گریه نکن عزیزم چون چشاتو ضعیف میکنه..... یاسین بخون بهت آرامش میده، این دوره ی سوگواری میگذره گلم

من دختر بزرگمو هم بعداز سه تا سقط و بعداز ۶سال خدا بهم بخشید و خداروشکر میکنم...اون موقع ها هم خیلی ...

الان اکثر ادمها یه بچه یا نهایتا دو تا دارن گلم، تو هم خداروشکر یکی داری عزیزم انشالا بازم بخوای سری بعد بیای بگی دخترم سالم و سرحال بدنیا اومده و کنارمه. اتفاق های بد برا همه میوفتن.... هر کی از یجایی داره درد میکشه

عزیزم نمیخوام برات یادآوری بشه اون خاطرات ولی میشه بگی چرا فوت کرد؟زود به دنیا اومد؟یا مشکلی داشت؟تو ...

من توی بارداریم هماتوم داشتم از اول تا آخرش خونریزی و دفع هماتوم داشتم..هماتوم خون پشت جفته..همیشه هم درد داشتم..توی۲۴هفته و۵روز زایمان کردم یهو درد زایمان گرفتم..طول کانال سرویکسم۲۵بود ۱۳هفته سرکلاژ کردم اما قسمت نبود بمونه برام..انشالله نی نیت بسلامتی بدنیا بیاد گلم.فکرای بد به سرت نزنه استرس هم خوب نیس برات

من وقتی زایمان کردم مامایی که بچمو بدنیا آورد ازم پرسید که مگه عفونت داشتی؟ولی من نمیدونستم عفونت داشتم واسه همین فک کنم زایمان کردم...هنوز برا چکاپ نرفتم که ببینم عفونت باعث سقط شده یا نه..ولی تو خیلی مواظب عفونت باش چون باعث سقط میشه خدایی نکرده

من توی بارداریم هماتوم داشتم از اول تا آخرش خونریزی و دفع هماتوم داشتم..هماتوم خون پشت جفته..همیشه ه ...

اینم بگم که سه روز تو دستگاه جنگید اما نتونست زنده بمونه😔

من وقتی زایمان کردم مامایی که بچمو بدنیا آورد ازم پرسید که مگه عفونت داشتی؟ولی من نمیدونستم عفونت دا ...

اها پس زایمان زودرس شدین.خیلی متاسفم خیلی سخته حق داری.منم تجربه دوتا سقط دارم. البته تو هفته های پایین‌تر.ولی خیلی سخته. دعام کن به سلامتی تموم کنم این دورانو.انشالله خدا به شمام دوباره یه جوجه ی قشنگ بده.