2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت 📸

312 بازدید | 22 پست

اولین بی بی چک مثبت عمرم🥹

سه روز پشت سر هم بی بی چک هام اول هاله میندازه زیر ۳ دقیقه و زیر ۱۰دقیقه پر رنگ میشه هاله اش

تو سیکل انتقال جنین هستم..از روز نهم مثبت شد بی بی چک هام و دارم یه روز در میون میزنم..

امروز رفتم ازمایش بتا انشاءالله اونم مثبت میشه🥹💕

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱

ای جان بسلامتی و دلخوش

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی چه مشکلی داشتین ک ای وی اف کردی؟ چندسالته؟ چندساله اقدامی؟

راستی پیشاپیش مبارک❤❤❤❤

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

اسی چه مشکلی داشتین ک ای وی اف کردی؟ چندسالته؟ چندساله اقدامی؟راستی پیشاپیش مبارک❤❤❤❤

ممنونم عزیزم🤍

سه ساله اقدامم.. مشکلم تنبلی تخمدان شدید هست.. همسرم مشکلی نداره

ممنونم عزیزم🤍سه ساله اقدامم.. مشکلم تنبلی تخمدان شدید هست.. همسرم مشکلی نداره

چندسالتونه؟

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

منم سه ساله اقدامم

تنبلی دارم انگار

ای یو ای کردم منفی شد چند دورم داروهای هرمونی و امپول اینا زدم نشده 

الان دکتر میگه ای وی اف ولی اونم انگار عوارض زیادی داره یعنی تو نت خوندم و اینکه نوشته بود به شدت ذخیر تخمدان رو پایین میاره 

واقعا سردرگمم نمیدونم چیکار کنم 

میگم نکنه انجام بدم و بعد متوجه بشم اشتباه کردم

از طرفی میگم اگه میخواست بشه الان شده بود ۲۷ سالمم هست

منم سه ساله اقداممتنبلی دارم انگارای یو ای کردم منفی شد چند دورم داروهای هرمونی و امپول اینا زدم نشد ...

برای تنبلی تخمدان ها معمولا از همون اول پیشنهاد ای وی اف میدن .. ای یو ای بیشتر برای کسایی هست که مشکل اسپرمی دارن.. تنبلی تخمدان ها چون در حالت عادی یک تخمک در هر ماه نمیتونن آزاد کنن بطور طبیعی بنابراین ذخیره تخمدانشون معمولا بالایه.. مال من ذخیره تخمدانم بالا بود.. 

و اینکه هر کاری عوارض خودش رو داره دیگه ..ای وی اف هم خیلی خیلی سخته ولی من به عشق بچه دار شدن تحمل کردم

و اینکه خدا دوست داره ببینه بنده هاش برای خواسته شون میجنگن.. به این زودی نباید تسلیم بشی.. بنظر من همه راه هارو برو بعد بگو اگر خدا میخواست میداد.. چون شاید خدا میخواسته شما از این طریق باردار شی و خودت کوتاهی کردی😉

من همه راه هارو رفتم از طب سنتی بگیر تا همه مدل قرص و دارو.. الان چون حس کردم وظیفم ای وی افه اینو انجام دادم

به امید سبز شدن دامن همه مادرها💕

برای تنبلی تخمدان ها معمولا از همون اول پیشنهاد ای وی اف میدن .. ای یو ای بیشتر برای کسایی هست که مش ...

درست میگی انشالله

پس میگید منم برم توی سیکل ای وی اف؟

درست میگی انشاللهپس میگید منم برم توی سیکل ای وی اف؟

اره بنظر من که برو ولی خب کفش آهنی بپوش .. بلاخره یبار ای یو ای کردی و میدونی چه راه پر زحمتیه

بعدشما بعداز انتقال همش استراحت بودی؟ کسی هست کاراتو بکنه

توی تاپیک مراقبت بعد انتقالم کامل توضیح دادم

هفته اول مادرشوهرم برام غذا درست میکرد و همسرم کارای خونه رو میکرد.. ولی از هفته دوم به بعد خودم کارامو کردم و اشپزی کردم