2777
2789

ازمایش ان تی دادم همه چی نرماله مثلا سندروم داون اینا ریشکشو منفی شده و عدد ان تی هم ۱/۳۳شده ولی فری بتا رفته بالا تر از حد معمول کشی تجربه داره ؟چرا اینجور شده😭😭نوشته هفته پونزده ازمایش کود مارکر بدم هیچی پول ندارم میشه ۲۹۰۰هزار تومن ندارم خیلی نگرانم کمکم کنید

اینجور چیزا یا عدد پاپ برای سلامت جنین نیست. مثلا برای من پاپا کم بود گفت خونرسانی به جنین ضعیفه. برای شما احتمال داره تو ادامه بارداری شاید فشار خونت بالا بره و باید مراقب فشار خون یا مسمومیت بارداری باشی. بهتره هر چی متخصص گفت انجام بدی تا خیالت راحت باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور چیزا یا عدد پاپ برای سلامت جنین نیست. مثلا برای من پاپا کم بود گفت خونرسانی به جنین ضعیفه. بر ...

ممنون عزیزم پاپا نرماله فقد بتام بالاتره  و منم حقیقا پولشو ندارم که برم کود مارکر انجام بدم میسپرم به امام حسین هرچی خیره چپن بقیه چیزام نرماله فقد دکتر گف جفتم قدامی و لولایینگه نمیدونم ممکنه ازون باشه بازم 😭

ندارم نه طلا دارم نه پول 😭

اطفا قرض کن یه وسیله خونه بفروش من نمیدونم ریسک نکن بچه داری خیلی خرج داره ان شا الله قدم پر برکت باشه پول پول با خودش بیاره اما تااشتونا بکنید پدری مادری خواهری دوستی قرض کن