2777
2789

من یهویی یه سری چیزا تو ذهنم یادم میاد و اذیتم میکنه خیلی کلافم میکنه نمیدونم چیکار کنم😔

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت کنار نمیام 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

ما زنها همیشه در حال مرور گذشته ایم باید فقط به چشم ی تجربه بهش نگاه کرد و اینکه بگیم اگه همچین چیزیو تجربه نمی‌کردیم هرگز آگاهی الآنم نداشتیم 

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

منم همین جورم گاهی یادم میفته و مثه خوره همه وجودمو میخوره

گاهی میگم کاش میشد فراموشی بگیرم کل گذشته از یادم بره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

مجبوریم تحمل کنیم

من اورتینگ میشم و وقتی اورتینگ میشم در مورد اون چیزی که اذیتم داره میکنه باید با شخصی که باعث اذیتم شده حرف بزنم تا بهم توضیح بده که چرا و چطوری مثلا اون اتفاق افتاد وقتیم ازش بپرسم خب خودشم اذیت میشه 

حالا از یه طرف اگه به اون بگم اونم اذیت میشه اگه نگم هم من اذیت میشم پس ینی باید سکوت کنمو فقط خودم اذیت شم !🥲

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

برای منم همینطور میشه مثلا یه جایی یه چیزی میبینم یاد گذشته میوفتم

دقیقا منم همینم

خب چطوری باهاش کنار میای؟ ینی فکرتو چطوری پس میزنی

همین الانش با خوندن جملت یادم اومد ولی اجازه فکر کردن بهش ندادم😁 همیشه همین کار میکنم

خب چطوری اجازه فکر کردن نمیدی ؟ 

منم همین جورم گاهی یادم میفته و مثه خوره همه وجودمو میخورهگاهی میگم کاش میشد فراموشی بگیرم کل گذشته ...

دقیقا🥲کاش میشد قسمتایی که اذیت شدیمو پاک کنیم از ذهن

وقتی یادت میوفته چیکار میکنی که دیگه بهش فکر نکنی ؟