2777
2789
عنوان

توت فرنگی رو میشه فریز کرد🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 22 پست
آره داخل زیپ کیپ بذار و بعدا هم میتونی باهاشون اسموتی درست کنی

زیپ کیپ هم ندارم فریزر معمولی نمیشه؟🥲

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

اره میشه، اول بشور بذار خشک شن

بعد یه ظرف بردار کفش یه لایه شکر بریز بعد یه لایه توت فرنگی، دوباره یه لایه شکر یه لایه توت فرنگی همینجور ادامه بده تا تموم شه بعدم بذار فریزر

شکر برای اینه که توت‌فرنگی‌ها بهم نچسبن

فقط برای چیزای خنک مثل شیک خوب میشه

همینجوری برای خوردن مزه نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این ظرفهای سالا یکبار مصرف هست خواهر زاده من تو اون ظرفها فریز میکنه تازه تازه میمونه فقط با تهش ...

آها همینکارو میکنم ممنون😘

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

اره میشه، اول بشور بذار خشک شنبعد یه ظرف بردار کفش یه لایه شکر بریز بعد یه لایه توت فرنگی، دوباره یه ...

ممنونممم🙏💛

آره من هنوز از تابستون پارسال تو فریزر موز و انبه دارم توت هم گذاشتم ولی گم بود زود تموم شد در میارم با شیر و عسل یا شکر میریزم تو مخلوط کن دیگه نیاز نیست یخ بریزم میوه خودش یخه سزد و خوشمزه میشه