2777
2789

خانمای من دو روزه تازه سقط کردم 

حال روحی خوبی ندارم

از حاملگی مترسم 

فکر و خیالات بد سراغم میاد 

چیکار کنم 

زندگی با همه خوب و بدش میگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساکشن شدم واسه بقایا

سه ماه بعدش میتونی اقدام کنی قبلش آزمایش مربوط به سقط مثل خود ایمنی انعقاد خون بده که اگه مشکلی هست با درمان اقدام کنی ،روند بارداریت هم مثل قبله اکه زود باردار شدی دفع قبل بازم زود باردار میشی 

سه ماه بعدش میتونی اقدام کنی قبلش آزمایش مربوط به سقط مثل خود ایمنی انعقاد خون بده که اگه مشکلی هست ...

من ۴ سال طول کشید که آخرش فهمیدم همسرم واریکوسل داره اما ۲ماه بعد عمل همسرم باردار شدم حالا نمیدونم شاید اینابارم زودباردار شم چون ایشون مشکلش حل شد 

این بارم تقویت کنید خودتونو آزمایش بدین زود نتیجه میگیرید

چی برام خوبه 

ببخشید سوال میپرسم 

و اینکه بنظر شما ۳ ماه کم نیست؟

چی برام خوبه ببخشید سوال میپرسم و اینکه بنظر شما ۳ ماه کم نیست؟

اگه آزمایش های که دکتر براتون مینویسه همه چیش اوکی بوده نیاز به درمان خاصی نبود ،سه ماه خوبه یعنی سه یا چهارتا  پریودی گذشته  از سقطتتون 

اسید فولیک ۱،حتما از الان شروع کن 

به دکترت بگو برای تقویت به هر جفتتون دارو بده

خودمم بعد از سقط،کورتاژ  سه ماه نیم بعدش دوباره اقدام کردم،کلی مکمل از دکتر گرفتم که برای هر کی نسبت به شرایطش قطعا متفاوته

اگه آزمایش های که دکتر براتون مینویسه همه چیش اوکی بوده نیاز به درمان خاصی نبود ،سه ماه خوبه یعنی سه ...

برام قرص آهن ففول داد درکنار اون اسیدفولیک بخورم ؟

برام قرص آهن ففول داد درکنار اون اسیدفولیک بخورم ؟

حتما  استفاده کن سقط کم خونی میاره،مصرفشون با هم هیچ مشکلی نداره

از سه ماه قبل بارداری تا هفته ۱۵یا۱۶ اسید فولیک۱ مصرف میکنن برای تشکیل قلب و نقص نداشتن  لوله عصبی خیلی مفیده