2777
2789

دوستان عذر میخوام ولی من قسمت لابیای درونی تیره ای دارم و این باعث شده خیلی برای ازدواج خجالت بکشم. لابیای درونی اون قسمتی از واژنه که مو نداره اگر کسی نمیدونه. بعد چند روز پیش با دوستام حرف میزدم میگفتن مال ما تیره نیس و ... الان من اعتماد به نفس ندارم اصلا. بچه ها میشه بگید شماها کسی میشناسید تیره بوده باشه و ازدواج کرده باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کنید انقدر که شماها حساس هستید و خودتون رو کم میبینید مردا اینطوری نمیبینن شمارو...

بابا اونا براشون مهمه فقط اون عضو از بدن رو داشته باشید

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
😐مثلا فک کردی ازدواج کنی طرف مقابلت خیلییی اونجاش اوکیه؟واسه اونا از مال ماها بدترهانگار مثلا مردا ...

خب آخه دخترا تا جایی ک من میشنوم تیره نیس خب انتظارا بالا میره 

این چه حرفیه :( 

بی خیال بابا .

برو داروخانه  . خانم ها هستن به اونا بگه .‌پماد بدن  .ولی باید زیاد استفاده کنی .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خب آخه دخترا تا جایی ک من میشنوم تیره نیس خب انتظارا بالا میره

انتظار ماام پس بالاعه

مرداام برن ب اونجاشون دست بزنن و عمل کنن

چرا واقعا ما زنا انقد خودمونو کوچیک میبینیم

بیکارید؟

جدی میپرسم بخدا این فکرا از یه ادمی که دغدغه داشته باشه بعیده

از بین رفتن بکارت خیالی با دوچرخه و ترس از عدم خونریزی در شب زفاف کم بود الان شکل ظاهری واژن هم اضافه شدن 

(خیلی میخواستی بدونی میگفتی بکشن پایین ببینی برا اونا چه شکلیه اعتماد به نفست برگرده)

اوف

ببین تیره زیااااد هست، 

بستگی داره همسر آیندت چجور آدمی باشه.

بعضی وقتا بهترین رنگ هم ک داشته باشی گیر یه ادم نامرد بیفتی یه ایرادی بهت پیدا می‌کنه که خیانت کنه و اذیت کنه. ولی اگر طرفت نرمال باشه تیپ بدنیت، زیبایی های دیگه ظاهری و باطنیت براش خیلی اهمیت بیشتری دارن و اصلا رنگ اونجا براش مهم نیست. بنابراین به دنبال آدم نرمال بگرد. مشکلی پیش نمیاد