2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو عکس نمیفتهفک کنم خط تبخیر باشه چون تو عکس نمیافته

چندروز عقب انداختی  

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

چندروز عقب انداختی

عقب ننداختم فردا موعدمه 

قرص دوفاستون میخورم چند روزه لکه بینی قهوه ای تیره دارم

قبلا هم سابقه لکه بینی قبل پریود رو داشتم

هنوز دوروز مونده ب تموم شدن قرصم

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
عقب ننداختم فردا موعدمه قرص دوفاستون میخورم چند روزه لکه بینی قهوه ای تیره دارمقبلا هم سابقه لکه بین ...

انشالله که اثرات قرص باشه شماهم باردار باشی طعم مادرشدن واغوش کشیدن بچه تو تجربه کنی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ممنون عزیزم برام خیلی دعا کن

چشم حتما عزیرم‌محتاجیم به دعا

ی هاله سفید درسته 

انشالله خیر برار ی هفته عقب بندازی برو آزمایش

شمام هاله رو دیدید؟

بله تو عکس دوم باز واضح تر بود

بعد نیم ساعت میگن کاذبه بعد نیم ساعت این خط افتاد

اره خو ولی شما صبرکن ی هفته دیگه رو نتیجه میبینی