2777
2789
عنوان

اسکرین شات بحث من با همسرم😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3936 بازدید | 88 پست

شاید ده درصد بهترشده باشه..مثلا دوهفته قبل تولد من بود با اخم ی جعبه شیرینی گرفته بود عین اینا ک لال هستن بدون هیچ حرفی گذاشت رومیز...این هفته تولد اون بود ومن رفتم خونه مامانم اصلا هم ب روم نیاوردم

خوب میخریدم براش بعد که کم‌میوند ازش میگرفتی.ولی در کل مادری کردن برای همسر خیلی بده.همسر باید دلبر باشه الویتات جابه جان.شما همسری نکردی گلم مادری کردی.یه مادرم همیشه مادره جتی وقتی مریضه حالش خوب نی و همیشه درداش تو خودشه ولی زن بودن برای به مرد متفاوته.شما بابد خودت تغییر کنی تا همسرتم تغییر کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی

رفتارش با غریبه ها چطوره؟ یعنی وقتی یه غریبه ای کارش گیر ایشون میشه ایا کمک میکنه؟ ایا واسه بقیه فردین بازی درمیاره؟

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

سلام عزیزم خوبی 

من الان تاپیک تو دیدم

چقدر کیف کردم از طرز حرف زدنت

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
خیلی شبیهههه نامزد منه آنقدر بدممم میاد کینه شتری داره انگار حالا کجاشو دیدی شوهرت خیلی خوبه مال من ...

دقیقا اگه شوهر منم بود رگباری میگرفت روم

من ول میکردم اون تا فردا صبح پیام میداد

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
مردهااا موجوداتی کم یاب هستن اگ هرکاری براشون بکنی به چشم شون نمیاد

مردا موجودات عجیب الخلقه هستند

فازشون معلوم نیست چیه😆😁

استارتر عزیز واقعا دعا میکنم همسرت تغییر کنه چون من خودم با همچین آدمی زندگی میکنم و الان داغونم ، روح و روانم نابود شده ، کامل درکت میکنم 

شما خیلی خانوم و باشخصیت و مودبی 

امیدوارم همسرت قدر بدونه 

بنظرم در این مورد مطالعه کن که چجوری باهاش رفتار کنی 

تا ایشونم بهتر رفتار کنن 

از من که دیگه گذشته انشالله شما زندگیتون همیشه خوب باشه