2777
2789
عنوان

اسکرین شات بحث من با همسرم😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3934 بازدید | 88 پست
نه دیگه تا این حد همسرش چندین خط تایپ کرده مثل بچه ی زیر هفت سال میگه برام انرژی زا نگرفتی!!!

بخدا در همین حدن ، تازه همسر ایشون فقط همینو گفته ، اگه همسر من بود صد تا چیز دیگه رو هم پیش می‌کشید که آخرش من بگم اصلا حق با توعه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا در همین حدن ، تازه همسر ایشون فقط همینو گفته ، اگه همسر من بود صد تا چیز دیگه رو هم پیش می‌کشید ...

بقول شما اگه همسرم بود از هفت نسلم میگفت

باز همسر ایشون خوبه توی یک انرژی زا خلاصه کرده

خب چجوری ؟ یعنی وقتی مریض میشن ، پرستاری نکنیم ؟

نکه کلا ولش کنی ولی دم بدقه نباید چک بشم

ن.مثلا نباید هعیی زنگ بزنی بگی سوپت خوردی میوه اتو خوردی ابمیوه اتو چی داروهاتو خوردی نه. وقتی میتونه  آدم بزرگ بعضی مسولیت ها گردن خودشه .ولی مثلا شاد باش سر زنده به خودت برس محیط خونه رو پر از آرامش کن وقتی میاد چایی آماده باشه یا یه شربت تگری باهم بخورید.ناهار و شام و صبحانه باهم بخورید بدرقهداش کنید به استقبالش بریداینا قشنگه و معقول.حالا تو روایات داری لقمه دعات هم گذاشتنم مهر زیاد میکنه و ثواب داره ولی توروخدا یه جاهایی به خودتون بها بدید.زندگی که پر شور نشاط باشه وقتی نیستید احساس می‌کنند یه میزی گم کردن وا یادشون که باشی حس می‌کنند گیر میدی و غر میزنی

شوهرمنم دقیقا مثل شوهر شما بود ماهم ده سال اختلاف سنی داریم تازه که چهل سالش شده یکم مراعات میکنه به چیزایی که میگم سعی میکنه گوش بده. باید بااین مدل مردا رک حرف بزنی. انتظار اینکه فهم داشته باشه خودش بفهمه چی کار کنه نکنه نداشته باش.. البته خیلی با ادمهای بیرون بلدن چطور برخورد کنن ولی بما که میرسه بیخیال میشن.. 

از دست این آقا ابوالفضل.....😄

کاش شوهر منم همینقدر ریلکس بود ، حق ب جانب بودنشو با جون و دل میخریدم

برا من اینجوری اگه حرف بزنم چنان عصبی میشه ک تا یکماه همش میشه دعوا و قهر 

ترجیح میدم هیچی نگم و بگذرم‌‌‌‌‌‌.........

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

سلام عزیزم عذر میخوام من دارم دنبال دندانپزشکی خوب میگردم، شما تو یکی از تاپیکا گفتی دکتر سماک خوبه، ...

سلام گلم

من چند باری مراجعه داشتم پیش دکتر سماک

کارش عالی بود من ازش راضی بودم

فقط یکم جدی و بد اخلاقه😅

یکی از آشناها بچه شو برده بود برای کشیدن دندونش، یه پسر بچه خیلی شیطون، 

این بچه تا دکترو میبینه میترسه و شروع میکنه به جیغ و داد و گریه

دکتره هم نه میذاره نه برمیداره یکی محکم میخوابونه تو گوش بچه 😑😐

مامانش میگه دیگه صدای بچم در نیومد تا آخر کار

جدی بودنش رو که فاکتور بگیریم درکل دکتر خوبیه

دکتر فرخ سماک داخل مشهد شهرک شهید رجایی سمت میدان بار رضوی خیریه( حضرت ابوالفضل )هست

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼