2777
2789

وزنم ۶۳ قدم ۱۷۲ هستش

اصلا چاق نیستم اما ۵ کیلو در عرض چند ماه اضافه شده به وزنم میخوام اونو کم کنم در عرض ۱۰ روز الی دو هفته

دلیل رژیم:

احساس میکنم بدنم از حالت جمع و جوری داره خارج میشه

دوم اینکه مراسم دعوتیم

میخوام تحربیات خودم رو اینجا به اشتراک بزارم شاید زمانی به درد کسی خورد

رژیمی که انتخاب کردم رژیم آب هستش (آب درمانی) که تو همین سایت چند نفری این رژیم رو گرفتن 

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

عزیزم هیچ رژیم معجزه گری وجود نداره رژیم واقعی اصلاح تغذیه و سبک زندگی شماست الان میتونی مثلا رژیم شوک بگیری مثل ۱۵ روزه کانادایی یا جنرال موتورز ولی چیزی که از دست میدی موقتی هست بر میگرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هیچ رژیم معجزه گری وجود نداره رژیم واقعی اصلاح تغذیه و سبک زندگی شماست الان میتونی مثلا رژیم ش ...

عزیزم من دنبال معجزه نیستم میخوام معدم جمع بشه در کنارش کمی هم وزن کم کنم که از این به بعد بتونم وزنمو کنترل کنم

خیلیا با عمل اسلیو و .. این کار رو میکنن من میخوام بصورت طبیعی انجامش بدم

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

عزیزم من دنبال معجزه نیستم میخوام معدم جمع بشه در کنارش کمی هم وزن کم کنم که از این به بعد بتونم وزن ...

پس همون ۲ هفته پشت سر هم رژیم جنرال موتورز رو بگیر ولی یک واحد پروتئین بدون روغن بهش اضافه کن مثلا تو سوپش مرغ بریز یا کنارش یه کاشه لوبیا یا یه تیکه ماهی برنامه روزانه اش بخور

روز اول:

صبح بیدار شدم یک لیوان آب ولرم خوردم 

نیم ساعت ورزش هوازی انجام دادم

قرار نیست غذا بخورم حتی نون و خرما و .. 

فقط آب و قرص های تقویتی و ورزش

شغلم هم تدریس هستش 

فعلا دوستان

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

پروتئین نگیری بدنت نابود میشه عزیزم

دو سه روز اول رو امتحان میکنم بدون پرتیین و کربوهیدرات و .. ببینم چطوری پیش میره بعدش به حرف شما هم فکر میکنم

این بگم فقط دو هفته هست.. 

ممنونم که وقت گذاشتین عزیزم

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

روز دوم: امروز فشارم پایین هستش و ۳ عدد خرما خوردم بعلاوه قرصهای تقویتی و پودر کلاژن که برای پوستم میخورم

مثل دیروز صبحم رو با ورزش شروع کردم

روز سه وعده ورزش هوازی انجام میدم

اگر سرکار باشم صبح و شب انجام میدم

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝

روز سوم:

صبح زود بیدار شدم ورزش کردم 

یک لیوان آب ولرم قبل و یک لیوان بعد ورزش خوردم

میرم سرکار 

دیگه غذا خوردن رو دارم فراموش میکنم این باعث میشه تو این ۱۰ روز کمتر اذیت بشم

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝