2777
2789

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

خواهش میکنم جو گیر نشین.... بابا همه دنبال ارتباط و رل و ... نیستن برخی واقعا میخوان موردی رو مطرح کنن که شاید در فضای علنی براشون مقدور نباشه.... انقدر زود دچار سوتفاهم نشن برخی.....

برخی بمن هم درخواست دوستی دادن .... اومدن pv اتفاقا محترمانه انتقاد هم کردن.... برخی هم واقعا اعتماد کردن (البته لطف داشتن بنده رو قابل دونستن) و طرح‌مشکل کردن.... در چند مورد خاص برخی هم ....

یه آفر میدم برای مدیریت محترم سایت: اسم دکمه درخواست دوستی رو تغییر بدین مثلا "ارسال پیام غیر علنی" یا .... بابا برخی واقعا طرفیتش رو ندارن ....

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

زیاد بود ، نخوندمش !

هفت قسمتش کن هر روز یکی .... یه هفته ای تموم میشه.

سوال داشتی از هفته دوم پاسخگو خواهم بود

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفت قسمتش کن هر روز یکی .... یه هفته ای تموم میشه.سوال داشتی از هفته دوم پاسخگو خواهم بود

بسیار عالی. زیاد توجه نداشته باشید به حرف دوستان اینجا بیشترش بچه سالن 

فقط اقای الفا یعنی چی ؟ 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

بسیار عالی. زیاد توجه نداشته باشید به حرف دوستان اینجا بیشترش بچه سالن فقط اقای الفا یعنی چی ؟

مممنونم بابت ثبت نظر ....

مرد آلفا چیزی مثل لغت کناریش معنی میده همون جنتلمن ... خخخخخ

نمیدونم ولی برخی افراد که سن بالا تری هم دارن باز واکنششون خیلی بی جنبه و مبتدی هست

مممنونم بابت ثبت نظر ....مرد آلفا چیزی مثل لغت کناریش معنی میده همون جنتلمن ... خخخخخنمیدونم ولی برخ ...

والا برادر من من تا الان چندتا درخواستو قبول کردم عذر میخوام ولی از دممم چرت میگن هممممشون اولش مودبن اخر حرفاشون مسائل جنسیه بلا استثنااا ....

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
من درخواست دوستی شده قبولم کنم ولی حرفی نزده طرف همه که مزاحم نیستن

دقیقا همینطوره .... بابا برخی درخواست دوستی براشون شده جز افتخارات و دستاوردهای مهم زندگیشون ....

برخی هم چنان جلزوولز میکنن انگار چه جفایی داره بهشون میشه خب تو اعلانات اومد اهمیت نده اگه واقعا اذیتی ....

مورد داشتیم اینجا تو امضاش زده درخواست دوستی ممنوع بعد به رفتارها و تحرکاتش در سایت دیت میکردم میدیدم اصلا خودش داره دوستیابی میکنه .... البته الان امضاش رو دیگه عوض کرده .... فقط لاف فقط ادعااا

و خانم های که تا دیدن اسی مرده ، جبهه گرفتن ، خب راست میگی رفیق ولی اینجا مرد ستیز کم ندارن ، یا حق🤚

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

خب درخواست دوستی ندینچه معنی داره چیزی که نمیتونی علنی بیان کنی رو بری تو خصوصی خانم غریبه بپرسی

اتفاقا برخی بمن درخواست دوستی دادن و نقدهایی داشتن و بنده خیلی هم ممنونشون هستم ..... در یک بستر عمومی که احتمالا از کل کشور عضوگیری کرده، در یک محیط مختلط (کاملا خلاف ادعای برخی که میگن اینجا زنانس) و در یک جمع بزرگ با سنین مختلف حتما گاهی لازمه برخی موارد صرفا به شخص هدف منتقل بشه نه بقیه.... اجتناب ناپدیره

اتفاقا برخی بمن درخواست دوستی دادن و نقدهایی داشتن و بنده خیلی هم ممنونشون هستم ..... در یک بستر عمو ...

مخالفم

هم با شما ،هم با اونایی که درخواست دوستی رو بزرگ جلوه میدن

مخالف حضور آقایان تو سایت نیستم ولی از نظر من مردی که درخواست دوستی ب یه خانم میده تنش میخاره و راه کارش قبول نکردن از طرف خانمه

اگه حرف و صحبت و سوال عادی باشه می‌تونه تو تاپیک ازش بپرسه