2777
2789
عنوان

فشردن دکمه درخواست دوستی معنیش این نیست عاشقت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 54 پست
مخالفمهم با شما ،هم با اونایی که درخواست دوستی رو بزرگ جلوه میدنمخالف حضور آقایان تو سایت نیستم ولی ...

شما شخص محترمی هستین. لطفا در بکار بردن واژه ها دقت کنین.

اسم دکمه، درخواست دوستی هست، هدف که همیشه این نیست. این یک امکان هست که مدیریت سایت در اختیار اعصا قرار دادن منتها اسمش کمی ابهام داره بنظرم 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حتی از پذیرش درخواست دوستی میترسم چون تهشو می‌دونم کجاها ختم میشه قبول دارین تهشو دیگه؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

مرد آلفا یعنی رهبر لیدر پیشرو حداقل اسمت و درست معنی کن آلفا!

براتون گوگل کردم: خیلی منافاتی با جنتلمن نداره اتفاقا: البته فرموده شما هم صحیحه

مرد آلفا مردی کاریزماتیک با خصوصیات بارز همچون رهبر بودن، با نفوذ بودن و مسئولیت پذیر بودن است. مردان آلفا در هر جمعی که حضور پیدا کنند، تحسین و توجه دیگران را به خود جلب می کنند. این مردان از نظر فیزیکی قوی هیکل بوده و تناسب اندام دارند و از نظر شخصیتی شجاع و سر سخت هستند. 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

من حتی از پذیرش درخواست دوستی میترسم چون تهشو می‌دونم کجاها ختم میشه قبول دارین تهشو دیگه؟

لطفا تامل کنین: اصلا هدف این تاپیک این بوده که بفهمونه نه ... اصلا اینطور نیست .... برخی واقعا امر دیگه دارن یا راهنمایی یا نقد یا پیشنهاد مثبت یا ....

فقط بعد منفی رو درنظر نگیرین. اگر ابعاد منفی داشت که خب مشکلی نیست سریع block & cut

مرد الفا نسل z؟ فروتن الحق که برات  suitable هست sweet جان!

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
وای باورم نمیشه یه مرد با سیبیل و هیکل گنده امده قاطی زنا نگرانه یوقت فکر کنه عاشق شدهچقدر اخه شما ...

سیبیل چیه نوجوونه نسل z یعنی جوون نوجوون 

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡

دقیقا چون اسمش درخواست دوستیه اشتباه میکنن دوستان .. البته اخرش میخواد به همین چیزا برسه دیگه

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

شما چون مرد هستید اینو میگید بدتونم نمیاد

درضمن، کسی که صحبتی داره اول وقتی توی یه تاپیک شما رو میبینه ریپلای میکنه و اعلام میکنه من درخواست دادم میخوام در یک مورد مثلا صحبت کنم سئوال کنم و نمیخام اینجا مطرح کنم، لطفا درخواستم رو قبول کن

من که ندیدم هیچکدومتون اونقدر بافرهنگ باشید که اینکارو کنید! از چشم یک مرد به مشکلات یک زن نگاه نکنید!

در کل بگم تو زیاد زر می زنی

Too you ....

ببخشید منم کلی گفتم.

رفتار و گفتار ما در مجاز میتونه آینه تمام نمای شخصیت ما در فضای رئال (واقعی) باشه.

دیگه پیام ندین چون نخواهم خوند.

Too you ....ببخشید منم کلی گفتم.رفتار و گفتار ما در مجاز میتونه آینه تمام نمای شخصیت ما در فضای رئال ...

خفه شو کم ادا در بیار هووووول 

@niniyar  اینو جمع کن 

‌متاهل ،درخواست ممنوع ⛔پروردگارا جز تو پناهی نیست🌺