2777
2789
عنوان

فشردن دکمه درخواست دوستی معنیش این نیست عاشقت شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 54 پست

فقط منم ک درخواستا برام مهم نیستو بی اهمیت از کنارش رد میشمو داد و هوار را نمیندازمو خودمو درگیرش نمیکنم؟ 

واقعا درک نمیکنم اونایی ک تا ی درخواست براشون میاد مثلااااااا خیلی از کوره در میرن 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط منم ک درخواستا برام مهم نیستو بی اهمیت از کنارش رد میشمو داد و هوار را نمیندازمو خودمو درگیرش نم ...

وقتی زیاد تکرار میشه ازاردهندس

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

اندر فلسفه چینی های آقایون واسه درخواست دوستی:/ هیچ دلیلی نداره یه کاربر مرد غریبه با من کار خصوصی داشته باشه که پیام غیر علنی ارسال کنه اگه کاری داره تو تاپیکام بگه!

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

خفه شو کم ادا در بیار هووووول @niniyar اینو جمع کن

این مردک خیلی چندش و هوله👌👌👌👌

چه بیکاره صبح تاشب تو نی نی سایت پلاسه

شوهر من اصلا اسم اینجارو هم نمیدونه😂

اینا آدمای بیکار و بی مصرفی هستن که قاطی

مردا راهشون ندادن اومدن اینجا دارن نطق میکنن🤣🤣

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

مرد چی؟ یه پسر 13 14 ساله است

جدی ....😂😂😂

حالا بهرحال تو نی نی سایت

امثال این بیکار و بی مصرف کم نیستن....

نی نی سایت پُر شده از کاربرای زرنگی که میان پشت هم تاپیکای گدایی و آه و ناله میزنن و میگن شام نداریم ... حسرت یه کیلو میوه داریم.... یا میگن نمیتونم برای بچم مرغ بخرم .... باهمین حرفا احمق فرضتون میکنن و کلی پول ازتون میگیرن ... انقد ساده نباشید و برای این مفت‌خور ها پول نزنید و هارشون نکنید مثل این خانمی که دستش رو شد از کاربرا چندین میلیون به بهونه ثبت نام بچش گرفته ، بعدش پررو پررو میگفت من به کاربرا برای پول نگفتم خودشون پول زدن😑😑😂😂

این مردک خیلی چندش و هوله👌👌👌👌چه بیکاره صبح تاشب تو نی نی سایت پلاسهشوهر من اصلا اسم اینجارو هم ن ...

بعد هی میگه حی علی الصلاة آخه هووووول نماز بزنه به کمرت خاله زنک

‌متاهل ،درخواست ممنوع ⛔پروردگارا جز تو پناهی نیست🌺

براتون گوگل کردم: خیلی منافاتی با جنتلمن نداره اتفاقا: البته فرموده شما هم صحیحهمرد آلفا مردی کاریزم ...

من کلا گاردی ندارم نسبت به اینه مردی توی سایت باشه بعضیا شون مخصوصا اونایی که از وکالت سررشته دارن یا کارای تعمیراتی میدونن خیلی کم نیستن و بسیار محترم ولی اینکه یکی همینطوری رندوم درخواست بده بعدم بگه خب درخواسته چیه دیگه تیر نیست که خب قبول نکنید خنده داره!!ضمنا اینکه یکی تو بیوش بزنه جنتلمن اقا و فروتن از اون خنده دار تره وادمو یاد پسر بچه های  هنوز به بلوغ نرسیده میندازه 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

با قلمبه سلمبه حرف زدن نمیتونی شخصیت حقیرت رو پنهان کنی

غلط میکنی کار خصوصی با ناموس مردم داری،چیزی که توی جمع نمیتونی بگی حتما خوب نیست،غیر علنی؟!!!!

چقدر حال به هم زنی واقعا

مرد آلفا؟!

خییییییلی انرژیت منفیه ،تبریک میگم،سر صبح حالت تهوع گرفتم.

مدیران سایت یه فکری به حال مردان مریضی که هر روز بیشتر میشن بکنید.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot