2777
2789
عنوان

شما باشین نارحت میشین

187 بازدید | 20 پست

ما و برادرشوهرم همیشه باهم پیشرفت کردیم

شریک بودیم تازه جدا شدیم

هرچی خریدیم باهم بوده

ولی الان اونا ماشین ۴ میلیاردی خریدن

ما نقدینگی نداریم بخریم

پسرم اینقد گریه کرد عشق ماشینه

هی مدام میره تو دیوار ماشین میبینه 🤣

شوهرم الان ناراحت شد یهو

گفت بچه های منم توقع دارن مثه اونا بخریم

راستش یکم دلم گرفت

هرچند بخدا براشون خوشحال شدم ذوق کردم دیدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همینو بهش گفتم الان از تو پارکینگ اومدیم باز گریه کرد 🤣

اشکالی نداره تهش قبول میکنه و میفهمه این یه درس بزرگ برا بچته که اینو درک کنه و قبول کنه وگرنه در آینده خیلی چیزای دیگم میخاد داشته باشه که شاید در توانتون نباشه براش بخرین

ان شاءالله شمام بهترین شو بخرین بزودی دل بچت شاد بشه🌱😍

لطفا اگه با تاپیک یا نظرات من مخالفی وارد تاپیک من نشو ممنون😉آرامش اعصابم خیلی واسم مهم تره تا بحث باتو🌱 از آدمای مغرور و خودشیفته متنفرم

اشکالی نداره تهش قبول میکنه و میفهمه این یه درس بزرگ برا بچته که اینو درک کنه و قبول کنه وگرنه در آی ...

آره واقعا

دلی نقطه ضعف بچه م ماشینه

یه بار دو سالش بود قرض بالا آوردیم شوهرم رفت ماشین رو بفروشه

اینقد گریه کرد اینقد گریه کرد که همون روز ب طرز معجزه آسایی قرضمون جور شد ماشین نفروخته داشت دق میکرد بچه

آره واقعا دلی نقطه ضعف بچه م ماشینه یه بار دو سالش بود قرض بالا آوردیم شوهرم رفت ماشین رو بفروشه این ...

ان شالله یه ماشین خوشگلتر و بهتر میگیرین 😍 ولی سعی کن یاد بگیره از داشته هاش لذت ببره مثلا فردا بزرگ شد زن گرفت بعد زن دوستش خوشگلتر بود نگه اینو نمیخام منم یه زن خوشگلتر مثل فلانی رو میخام . مثال گفتما شایدم بزرگ شد اخلاقش عوض شه الان بچس

میگم ولی خب بچه ها ب هم پز میدن دیگه مام دقیقا تو یه لولِ زندگیمون میگه وقتی اونا دارن مام داریم

انشاالله شما هم میخرید .ولی شوهرت گناه داره الان غصه میخوره که چرا من نمیتونم بخرم

ان شالله یه ماشین خوشگلتر و بهتر میگیرین 😍 ولی سعی کن یاد بگیره از داشته هاش لذت ببره مثلا فردا بز ...

🤣🤣🤣🤣🤣فقط مثالت

آره عادت بدی داره دوس داره همه چیزش از بقیه بالاتر باشه