2777
2789
عنوان

بچه ی یازدهم شبو بدون من خوابید

1422 بازدید | 70 پست

خونه پدرم تو تاپیک فیلم های

بچمو نیاوردن شیر خودمو میخورد سینه هام از دیروز سنگینه

دارم دق می کنم ولی کاری از دستم بر نمیاد

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کاری از دستت برنمیاد؟

چیکار کنم برگردم بیشتر تحقیر شم?

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
خب بچه تو با خودت میاوردی!!!🙄🥺چند وقتشه؟

نشد نداشتن 

یازده ماهشه

تو الان باید دم در دفتر خدمات قضایی باشی برای شکایت و پیگیری

چون گفتی نمیخوای برگردی و نمیخوای واسطه بزاری 

پس سریعا ازلحاظ قانونی اقدام کن

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

برو‌کلانتری با مامور برو بچرو بگیر

نمی‌ذارن میگن اومدی بچه رو دیگ بیخیال شو

تو الان باید دم در دفتر خدمات قضایی باشی برای شکایت و پیگیریچون گفتی نمیخوای برگردی و نمیخوای واسطه ...

میترسم بخاطر بچه م وسطا کم بیارم بازم تن ب اون زندگی بدم بدتر بی ارزش شم 

برو‌کلانتری با مامور برو بچرو بگیر

وقتی شکایت کنه و رای بگیره بهش برای اجرای حکم مامور میدن 

از الان مامور نمیدن

بچه رو هم خودش گذاشته اومده ،ب زور ازش نگرفتن

ب شوهرش پیام بده صلح آمیز خودش بره بگیره شاید بهش بدن بچه رو

وقتی شکایت کنه و رای بگیره بهش برای اجرای حکم مامور میدن از الان مامور نمیدنبچه رو هم خودش گذاشته او ...

خانوادم نمی‌ذارن ک بچه رو بیخیال شو بفهمند بی تابی با بچه اذیتت می کنن

میترسم بخاطر بچه م وسطا کم بیارم بازم تن ب اون زندگی بدم بدتر بی ارزش شم

خب بلخره که چی 

یا بچه رو میخوای یا نمیخوای

مطمئن باش هیچ عقل سلیمی بهت نمیگه برای اینکه بی ارزش نشی سراغ بچه یازده ماهه نرو اونم دختر

سریعا یا واسطه بفرست یا قانونی اقدام کن 

وقتی بچه ایی اوردی تو این دنیا ،مسئولشی حتی به قیمت له شدن غرورت

برای حل کردن مشکلاتت راهی دیگه رو در پیش بگیر

میتونی هم برگردی و در یه فرصت مناسب با بچه فرار کنی بری خونه بابات ولی نقشه ات رو لو نده 

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

خانوادم نمی‌ذارن ک بچه رو بیخیال شو بفهمند بی تابی با بچه اذیتت می کنن

تاپیکت رو دیدم

به نظر من عاقلانه فکر کن

اینکه شوهرت با خانوادت قطع رابطه است و عقد خواهرت نیومده و داماد جدید رو ندیده دلیل خوبی نیست که گند بزنی

طلاق بگیری و گند ب زندگیت بزنی ، طلاق بگیری تجربه ثابت کرده همون خواهر یه چیکه آب دستت نمی‌ده

خانوادت بعد طلاق اجازه میدن بچت رو بیاری؟ یا میگن بچه رو نیار نه اینکه بحث بی‌تابی باشه می‌خوان کلا بچه رو نیاری و بدی ب شوهرت

بعد طلاقت شرایطتت بدتر نشه خونه ی پدرت