2777
2789
عنوان

بچه ی یازدهم شبو بدون من خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 70 پست
از کجا میدونن علم غیب دارن ؟فعلا بچه برای بقا به مادر و شیرش نیاز داره

منم میدونم ولی اینم میدونم ک تا الآنم شیر خشک دادن بخوردش

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

بچه چرا باید قربانی خاله زنک بازی شما و شوهرت و خانواده هاتون بشه ؟؟؟😐😐💔💔💔 

پاشو برو سراغ بچه ت! بچه از مادر یتیم میشه!اون چه گناهی کرده خب؟! 

یعنی مادری مثلاً ؟؟؟؟؟؟!!!!! 

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیمه های شب دیگ داشتم دق می کردم ب خدا سخته دارم می میرم کاری از دستم بر نمیاد

عزیزم بچه نابالغ نیستی که اینهمه درمانده باشی

یا صبر کن ببین چی میشه 

یا جلو خانوادت وایسا و بگو من و بچم رو باید با هم بخواین 

که اگه با هم نمیخوانتون همون برگردی پیش شوهرت بهتره 

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

بچه چرا باید قربانی خاله زنک بازی شما و شوهرت و خانواده هاتون بشه ؟؟؟😐😐💔💔💔 پاشو برو سراغ بچه ت! ...

نه مادر بودم بچه م شبو بدون من نمی موند

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
عزیزم بچه نابالغ نیستی که اینهمه درمانده باشییا صبر کن ببین چی میشه یا جلو خانوادت وایسا و بگو من و ...

میدونی شوهرمم منو نمی خواد آخه کجا برگردم 

کاش بچه تو میاوردی.

عزیزم بچه جفت تون رو کنار هم میخواد اگه اومد دنبالت برگرد پیش بچه ت 

سر چیزای الکی زندگیتو خراب نکن برو پیش مشاور 

من اگه جای شما بودم قهر نمیکردم راه حل پیدا میکردم 

کاش بچه تو میاوردی.عزیزم بچه جفت تون رو کنار هم میخواد اگه اومد دنبالت برگرد پیش بچه ت سر چیزای الکی ...

کم آوردم کی از زندگی و بچه ش دل می کنه ک منم بکنم ب خدا کم اوردم

نه مادر بودم بچه م شبو بدون من نمی موند

با این خصلت ها که شوهرت داره چرا اصلا ازش بچه دار شدی؟؟!!! 

پاشو برو سراغ زندگیت! بچه تا هفت سالگی باید با تو باشه 

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
عادیه، بچه‌ها گاهی شب‌ها با مامان یا باباشون نمی‌خوابن و شیرشونو می‌خورن. سنگینی سینه هم از شیردهی و احتمالاً تجمع شیر هست. آب گرم بگیر، سینه‌ها رو آروم ماساژ بده یا کمپرس گرم بذار تا شیر راحت‌تر بره. اگر درد زیاد بود، سردرد یا تب داشتی، اون موقع باید بیشتر پیگیر بشی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

تو مادری ب بچت می‌رسی

اونا نگهش میدارن بلاخره نوه شونه

ولی گریه کنه نهایت کلافه بشن بذارنش تو اتاق در رو ببندن

هیچ کس برای بچه مادری نمیکنه جز مادر خودش

وقتی مادر خودش رهاش کنه ببین دیگه چی میشه

با این خصلت ها که شوهرت داره چرا اصلا ازش بچه دار شدی؟؟!!! پاشو برو سراغ زندگیت! بچه تا هفت سالگی با ...

نادونی نفهمی خامی ک درست میشه ک درستش می کنم

کجا برم کدوم زندگی وقتی همسرم علنی گفت نمخوادتم

تو مادری ب بچت می‌رسیاونا نگهش میدارن بلاخره نوه شونهولی گریه کنه نهایت کلافه بشن بذارنش تو اتاق در ...

دارم دق می کنم 

من نظرم نیست همینجوری برگردی اما به هیچوجه هم نظرم نیست بچه رو به امان خدا ول کنی 

صبر کن اگه دو سه روزه نیوردن برو قانونی اقدام کن 

و قانونی جدا شو اگه خواستی

البته با این شرایط خونه ی پدریت که اصلا شرایط طلاق رو هم نداری

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم