2777
2789
عنوان

بچه ی یازدهم شبو بدون من خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 70 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی قضیه را بزرگ کردیبا این کارا فقط گند میزنی ب زندگیت همین

گند خورد

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
خیلی توفکرت بودم خیلی برات ناراحتم عزیزم انشالله حل بشه همه ی مشکلاتت

تاپیک اخرمو ببین لطفا

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
عزیزم چیکار کردی؟بچت رو اوردن؟

تاپیک اخرم لطفا

به مفعته با پدر و مادرت قطع رابطه کنی یه مدتبچه تم خودت گذاشتی اومدی دیگه نقش بازی نکنخواستی از بچه ...

اره بچمو گذاشتم چون میدونستم بخوام بیارمش نمیذاره ب زور میگیره نمیدونستم دلشون میاد بچه رو گشنه نگه دارن میگفتم نهایت یکی دو ساعته میارنش پیشم 

قط رابطع با پدر ومادرم؟ دلیلش چیه؟ مگه همسرم با پدرو مادرش سر من قطع رابطه کرد؟ نهایت دیگ سعی میکنم نذارم پاشون ب دعواهامون بکشه

اره بچمو گذاشتم چون میدونستم بخوام بیارمش نمیذاره ب زور میگیره نمیدونستم دلشون میاد بچه رو گشنه نگه ...

تو تاپیکت بودم خودت بچه خوابوندی گذاشتی بمونه که اهرم فشار باشه براشون ،الانم خودت تایید میکنی گذاشتی بچه بمونه چون فک کردی نمیذارن گشنه بمونه میان التماست میکنن برگردی که این کارو نکردن  ،تازه بچه یازده ماهه غذاخوره معلومه گشنه نمی‌مونه

بهتره عاقلانه فکر کنی دیگه خود دانی

تو تاپیکت بودم خودت بچه خوابوندی گذاشتی بمونه که اهرم فشار باشه براشون ،الانم خودت تایید میکنی گذاشت ...

بچه ای ک یازده ماهه مواظبشم بدون شیر من تو بغل هیشکی نمیخوابه همه م میدونن مگه اینکه دیگ کلی بذارن گریه کنه خسته بشه با گریه بخوابوننش

من چن بار موقع دعوا بچه رو خواستم ببرم ب زور تو پله ها از بغلم گرفتنش ب گریه انداختنش وقتی نمیدونی قضاوت نکن هیچ مادری بچه شو  ول نمی کنه میگفتم ببرم نمیذارن بذار بی تابی کنه خودشون بیارن وقتی دستت از همه جا بریده شد خودتو میتونی جای من بذاری

انقدرم لازم نیست محکم  محاکمه م کنی

بچه ای ک یازده ماهه مواظبشم بدون شیر من تو بغل هیشکی نمیخوابه همه م میدونن مگه اینکه دیگ کلی بذارن گ ...

محاکمه ؟

چرا با همه دعوا داری خواستم واقع بینانه ب قضیه نگاه کنی و اگر قصد جدایی نداری ب زندگیت بچسبی  بدونی نازت خریدار نداره ،بچه رو ب عنوان اهرم فشار نمیتونی استفاده کنی چون میگی زیاد خونه شون مونده بهشون عادت کرده بدون تو بیتابی نمیکنه ،شوهرت منت کشی نمیاد آخرش مجبور میشی با پای خودت و با بابات و با کلی آبرو ریزی برگردی و کلی منت بکشی که از بابات شکایت نکنن

دیگه خود دانی

محاکمه ؟چرا با همه دعوا داری خواستم واقع بینانه ب قضیه نگاه کنی و اگر قصد جدایی نداری ب زندگیت بچسبی ...

من خونه خودمم تاپیک اخرمو خوندی؟