2777
2789
عنوان

اوقات نماز شب هست

154 بازدید | 17 پست

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

بسم الله 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

التماس دعا

و من الله التوفیق 

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه زمانی نماز شب میخوندم الان ماه هاست انقدر از خدا دلگیر و دلخورم ک حتی نماز یومیه هم دیگه نمیخونم

لطفا نصیحتم نکنین!

هرچی بیشتر ب خدا نزدیکتر بشیم بیشتر دچار سختی و‌ مشقت میشیم و خدا رو کمتر کنار خودمون حس میکنیم انگار ازمون فرار میکنه

یه زمانی نماز شب میخوندم الان ماه هاست انقدر از خدا دلگیر و دلخورم ک حتی نماز یومیه هم دیگه نمیخونمل ...

نصیحت نمیکنم ولی اجازه دارم بگم که اصلا اینطور نیست. ما سمت خدا رفتیم خدا رو شکر. گاهی هم امتحانمون کرد و به سختی افتادیم اما خدا رو شکر ظرفیت و صبر بخرج دادیم و پیروز شدیم .... حال تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل.... ببین کجای کاری

تو رو خدا خیلی دعام کنید برای حفظ آبروی من و عزیزانم و دعا کنید کسی من و عزیزانم رو تو شر و دردسر و ...

و من الله التوفیق 

نصیحت نمیکنم ولی اجازه دارم بگم که اصلا اینطور نیست. ما سمت خدا رفتیم خدا رو شکر. گاهی هم امتحانمون ...

امتحان و سختی ک از حد ادم بیشتر باشه و‌ بگذره ادم رد میده و کافر میشه

یه زمانی نماز شب میخوندم الان ماه هاست انقدر از خدا دلگیر و دلخورم ک حتی نماز یومیه هم دیگه نمیخونمل ...

حالا من دقیقا برعکس شما ازخدافاصله بگیرم زندگیم میشه زهرمار 

قنادخونگی🍰

امتحان و سختی ک از حد ادم بیشتر باشه و‌ بگذره ادم رد میده و کافر میشه

" لا یکلف الله نفس الا وسعها "

خدا کسی رو بیشتر از وسعش تکلیف نمیکنه

آیه آخر سوره بقره دقیقا برعکس حرف شما رو میرسونه.

التماس دعا🤲

و من الله التوفیق 

" لا یکلف الله نفس الا وسعها "خدا کسی رو بیشتر از وسعش تکلیف نمیکنهآیه آخر سوره بقره دقیقا برعکس حرف ...

خدا ب سرت نیاره تا اینو درک کنی که بیش از حد توان بعضیا براشون سختی و مصائب و بدبختی در نظر میگیره! واقعیات رو ببین! اون ایات شان نزول دارن و نمیتونیم عمومیت براش تعیین کنیم!

خوش ب حالت!! دوستت داره! منو دوست نداره خوشش نمیاد زیاد دور و برش برم و بهش نزدیک بشم

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کمی

با این القائات ابلیس تو دیگه بخودت بد نکن