2777
2789
عنوان

قهر شوهر ..حق داره ینی

602 بازدید | 57 پست

ظهر تاپیک زدم کسی جواب نداد 

بچه ها دیروز دعوامون شد تو ماشین سر قضیه ای و من خیلی خیلی بهم ریختم اصلا قابل کنترل نبود بعد ک اومدیم خونه زد ب سرم ک اینو دیوونه کنم.رفتم تو بالکن با گوشیم شروع کردم با مامانم حرف زدن خودم میدونم کارم اشتباه بود..بماند ک بعدا گفتم مامانم بود و نشونشم دادم شماررو حالا از دیشب قهره و لج کرده ک من باید پرینت بگیرم خط ب نام اونه.من ترسی ندارم اما گفتم بهش خاک بر سرت ک ب زنت همچین حرفی رو میزنی..اینم بگم ک از دعواهای این مدت انگار عقده ب دل گرفته و داره خالی میکنه خودشو.منم میگم ب من تهمت ردی اومد خونه درو از پشت قفل کردم و گفتم پرینت رو بیار مشکل داشت من می رم نداشت تو .. چه کنم حالا

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قضيه اي كه دعواتون شد تقصيركدومتون بود؟

ماشین ب نامه من خیلی خرج می ذاره رو دستمون و اینکه شغل دومش تو آژانس هست حالا گیر داده بفروشم قسطاشو بدم در این صورت شغل دوم نداره و ماشین هم نمیتونه دیگ بخره.قسط هایی ک باید بده ب پدرم هستش من مخالف فروشش بودم.دعوا سر این بود

عزیز دلم چرا حساسش می کنی آخه؟ ضمنا اصلا نباید روی زن و شوهر تو این جور مسائل به هم باز شه. پرینت تلفن دیگه چه صیغه ایه؟ 

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
عزیز دلم چرا حساسش می کنی آخه؟ ضمنا اصلا نباید روی زن و شوهر تو این جور مسائل به هم باز شه. پرینت تل ...

خودم فهمیدم گند زدم اما توقع این واکنش رو نداشتم قبلا چندسال پیش انجام دادم این کارو انقد واکنش نشون نداد الان انگار دنبال بهونه بود

حق با همسرته  اینطور ک من متوجه شدم وانمود کردید کسی دیگس درسته ؟؟؟؟؟

منم این طور فهمیدم. وای آخه ایت چه کاریه؟ بازم شوهرت خیلی تحمل داره. هر کی این کارو می کرد شوهرش از همون بالکن می انداخت پایین😆

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

دوستم با لجبازی اوضاع زندگیتو خرابتر کردی یه دعوا رو حسابی بزرگ کردی و بهش پروبال دادی بذار بره پرینت بگیره بعد که خیالش راحت شد و اومد عذر خواهی شمام آشتی کن

الهی و ربی من لی غیرک.