2777
2789

بچه ها ما دوقلویم یکیمون قراره کنکور بده اون یکی دیگ منصرف شده میگ سال دیگ میدم الان عروسیشه 

بعد من یه رشته دوست دارم که فقط دانشگاه سبزوار و یزد و اصفهان و بهشتی و تهران هست 

تهران و بهشتی ک فکر نکنم قبول بشم بعدشم

سبزوار و یزد گفتن خوابگاه نداره ولی به استان ما نزدیک تر هست اصفهان خیلی دوره از استان ما ولی خوابگاه داره 

من بلوچم خیلی محدود بودم اصلا تو جامعه نبودم خیلی صاف و سادم کدوم دانشگاه بهتره برام؟ یعنی مثلا امکانات فراهمه دانشجو ها و مردم اون شهر نسبت بع بلوچ ها و سنی ها دیدگاه بدی نداشته باشن بعد سبزوار و یزد ک برای این رشته خوابگاه جا ندارن میشه یه خوابگاهی جایی پیدا کرد و رفت؟ یه جای امن باشه

خواهران دوقلو در افسانه نی نی سایت😅🩷🩷باردار نیستیم تیکر کنکورمونه نپرسید کی زایمان میکنید پلیییییز😐🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیراز؟؟؟

نمیشه بزنی؟؟

چراکه شهر بزرگتریه

ببین شهرایی رو بزن ک خوابگاه دارن

ای کاش میشد تهران بیاری

اصفهان هم البته امکانتش کامله مشکلی نیست

کی توی این بدبختی و گرفتاری نگاه میکنه مذهب فرد چیه ک بچسبه بهش اذیتشم بکنه تازه !!

چه اذیتی اخه

بی معنیه

بعد اصلا توی این نسل

کی میپرسه مذهبت چیه؟

والا تنها جایی ک دینمم حتی ازم پرسیدن

جای اداری بوده😂😂😂

نگران نباش 🩵🩵🩵🩵

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

معمولا خوابگاه های ازاد هستن نگران نباش

یعنی دانشجویی هست ؟ امن هستن؟ امکانات خوب داره؟

خواهران دوقلو در افسانه نی نی سایت😅🩷🩷باردار نیستیم تیکر کنکورمونه نپرسید کی زایمان میکنید پلیییییز😐🤣

شیراز؟؟؟نمیشه بزنی؟؟چراکه شهر بزرگتریهببین شهرایی رو بزن ک خوابگاه دارنای کاش میشد تهران بیاریاصفهان ...

ممنون عزیزم 

پس اصفهان میرم قربونت

ممنون عزیزم پس اصفهان میرم قربونت

بابت امنیت و غیره نگران نباش🩵

فقط از نظر پوششی طبق خبرایی ک ادم میبینع اینور اونور

انگار توی اصفهان سختگیرن

پیامک و... ک خبرش بود

یعنی شال سرت باشه😂🌸

فقط دیگ چیزای پایه رو رعایت کن دیگ

جای خلوت نری

تایم بدی نری

طلا اینا اصلا به خودت اویزون نکنی

اصلا طلا اینا با خودت نبر بذار خونه باشه

همینا🌸

جزئیات از خودت توی خوابگاه به بچه ها نگو به هیچ عنوان

اصلا ندونن چی به چیه زندگیت

و به همشون بگو یه اشنا توی اصفهان داریب

کم کم ۱ اشنا داری

ک هر چی شد زنگ بزنی بهش و حواسش هست

انگار توی اصفهان سختگیرن

پیامک و... ک خبرش بود

یعنی شال سرت باشه😂🌸

جای خلوت نری

تایم بدی نری

همینا🌸

کم کم ۱ اشنا داری

انگار توی اصفهان سختگیرن

پیامک و... ک خبرش بود

یعنی شال سرت باشه😂🌸

جای خلوت نری

تایم بدی نری

همینا🌸

کم کم ۱ اشنا داری

اصفهان برات بهتره. خوابگاه داره، شهرش هم بزرگ‌تره، امنیتش خوبه، برخورد مردمشم معمولاً محترمانه‌ست. سبزوار و یزد بدون خوابگاه دردسر میشه مخصوصاً واسه کسی که تنهاییه. تهرون و بهشتی هم اگه قبول نشی که هیچی. پس با شرایطی که گفتی، اصفهان منطقی‌تره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بنظرم امن ترین جا برای شما دانشگاه شهر خودته!

با توجه به اینکه مثل من بودین محدودیت هاتون زیاد بوده بنظرم راه دور نرین بهتره. چون یهو تمااااااااام مسئولیت زندگیت میاد رو دوشت و شوک زده میشی

دیگه هرجور خودت تصمیم گرفتی