2777
2789

جونم براتون بگه ک باید ازون اوله اوله اولش بگم طولانیه حالشو ندارید نخونید

من معمولا خریدهام ۹۰درصد باهمسرم میرم ولی چندوقت پیش دوستم گفت تنهام همراهم بیا بریم خرید رفتم و دیدم چقدر باهم تفاوت داریم چقدر خوش برخورده با همه میگه میخنده میخره شوخی میکنه و همه چی عادییی نه مزاحمتی نه موی دماغی هیچچچ🤕

بخودم فکر کردم ارتباط چشمی ام خییییلی کمه به کف سرامیکا نگاه میکنم نهایت ی نگاه گذرا ب طرف کنم و بشدت خشک و مغرور ام با مردا

خنده ک هییییچ دریغ از یه لبخند😒

تو دلم گفتم اه مریم انگار طلبکاری از مردا😐 بدم اومد از رفتارم🤕

خلاصه گذشت و یه مورد تولد یهویی دعوت شدم همسرمم اون تایم کم ک وقت خرید داشتم نبود و گفتم خودم میرم فلان مغازه یه شومیز میخرم و برمیگردم خلاصه با پسر کوچولوم رفتم و اون لباس رو خریدم و موقع برگشت گفتم کمی قدم بزنم......

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

همینجوری داشتم از کنار یه مغازه گل فروشی رد میشدم چشمم خورد به یه کاکتوس خیلی خوشگل😍 ازون مدلا که قبلا داشتم و پوسیده بود و چشمم دنبالش بود رفتم تو ولی متوجه شدم اون ی گلدون بزرگه که ۳تا کاکتوس بزرگ دیگم توش هست منم که کلکسیون گل و کاکتوس دارم و واقعا دیگه ظرفیت گلا تکمیله و کمبود جا هم دارم😓  با خودم گفتم ولی من فقط همون ی دونه  و میخام یهو صدای سلام  گرم فروشنده اومد  بازم رفتم تو همون لاک سرد و مغرور خودم و سرد فقط گفتم سلام پرسیدم ازین کاکتوس تکی ندارید گفت نه و کلییییی حرف زد بشدت پر حرف بود😩 و کاکتوس های مختلف می‌آورد مثلا میگفت اینو ببین تیغ هاش گرده تو دستت نمیره اینو ببر یا میگفت اون فلانه این بمانه آخرش تو دلم گفتم بابا این به هلاکت رسید انقدر حرف زد خب ی چیزی بگو عصا قورت داده😂

دیگه آخرش نگاش کردم ببینم این وراج چه شکلیه فقط در حد ۵ثانیه😐تو دلم گفتم خبر نداری من کاکتوس پیوند میکنم تیغ برا من یه جوکه😂بعدم گفتم من تمام اینایی ک شما نشون دادید رو دارم با تیغ کاکتوس هم مشکلی ندارم من فقط ازون نوع میخام حالا ندارید اشکال نداره همونو میبرم

حس کردم لحن حرف زدنش گرم تر شد و...

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

گفت نه عجله نکن قراره برم فردا بار گل بیارم هرچی تو بگی پیدا میکنم میارم بعد زنگ بزن ببین اگه آورده بودم بیا ببر

منم گفتم باشه و کارت مغازه رو داد بهم گفت فقط تماس بگیر اینهمه راه نیای و نباشه

تا اینجا همه چی عادی بود و اومدم بیام بیرون متوجه شدم پسر کوچولوم کنارم نیس یه لحظه انگار قلبم وایساد اصلا سابقه نداشت یک ثانیه از چشمم دورش کنم با چشم دنبالش گشتم و بلند گفتم رادییین یهو فروشنده گفت نترس عزیزم نترس فدات شم اونجاست😐  

دقیقااا با همین لحن ک پشمام ریخت ک این چش شد یه چندثانیه هم اینجوری😳نگا کردم و بعد دوباره با خودم گفتم اه مریم چقدر بد دلی بیخیال بابا هرچی رو که بد برداشت نمیکنن🫤 خلاصه  پسرم پشت قفس پرنده نشسته بود سرگرم طوطی بود منم بغلش کردم و بی حرف زدم بیرون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم تولد و چند روزی هم گذشت یهو کارت مغازه رو تو کیفم دیدم یاد کاکتوس افتادم تماس گرفتم کلی اظهار شرمندگی کرد و گفت ازون مدل پیدا نکردم

منم گفتم باشه مشکلی نیست شماره کارت بفرمایید من پولشو واریز کنم بدید آژانس بیاره ک  هی چرت و پرت سرهم میکرد یا میگفت بیاید خودتون ببینید خراب نباشه ی وقت سالم باشه یا میگفت یادم رفته کدوم بود حتماااا بیاید

هی اصرار میکرد ک برم باز 🤕

آخرم بهانه آورد ک باشه  پیام میدم هماهنگ میکنم قطع که کردم چندساعت بعدش پیام داد

یکیشو میزارم الان بقیش با فحش و دری وری های من هس ک تو سایت نمیشه منتشر کرد😐😐😐😐

رفتم تولد و چند روزی هم گذشت یهو کارت مغازه رو تو کیفم دیدم یاد کاکتوس افتادم تماس گرفتم کلی اظهار ش ...

فکر کردم داداشت بعد از مدتها دیدی یا همسرته😂🤦‍♀️

دارک شد که

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

آنقدر ناراحت شدم ک خدا میدونه

همون لحظه هم همسرم سر رسید و پیله کرد که چته چرا ناراحتی

منم که دیگه فکر اون کاکتوس ها نبودم فقط کار طرف حرصم میداد براش تعریف کردم (خریت)😩 ولی خب پیام هارو نشون ندادم فقط گفتم میخواست اشنا شه گفت ازت خوشم اومده هیچی دیگه حالا بیا و آقا رو آروم کن ی دقیقه میگفت شمارشو بده ببینم😤 گفتم پاک کردم رف بابا ولش کن😥 یه دقیقه میگف آدرس بده برم درمغازه گردنشو بشکونم😤😤 گفتم بیخود بشین سرجات ببینم برای ی اشغال برو تو دردسر بنداز خودتو

فقط فاز خودمو درک نمیکنم دقیقا چیه چون شوهرم بارها سر این مسائل مزاحمت شر درست کرده رفته طرفو زده و یا زنگ زده و...ولی من ی عادت بد دارم ک وقتی ناراحتم باید حرف بزنم حتما😐خلاصه تا شب دوتایی جلز و ولز کردیم و گذشت

بعد چندروز فهمیدم عشق کاکتوسه از قلبم نمیره من اون کاکتوس رو میخام حالا چکار کنم🦸

به شوهرم اگه میگفتم و آدرس اون مرده رو میفهمید حالا خربیار و باقالی بار کن🙇‍♀

آژانس فرستادم طرف اشنا هس ۱۲ساله با این میرم گفتم برو فلان گل فروشی بگو خانم فلانی گفته اون کاکتوس  ۳تایی ها ک گفتم کنار بزارید رو بده رفته بود و اونم ده تا گلدون کاکتوس ۳تایی نشونش داده و گفته من یادم رفته کدوماس بگو خودش بیاد😡😡مثل🐶دروغ میگفت هیچی دوستمو فرستادم کاملا توضیح دادم کدومو میخام و رفت و....

بقیه ش؟

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/

رفت و گفت مریم دونه به دونه اون گلدون هارو گشتم اینی ک تو میخاستی نیست  شاید فروخته بیخیالش شو

ولی اون نکبت اونروز ک اون حرفارو زد و با برخورد بد من مواجه شد گفت بیا کاکتوستو ببر نگهش میدارم پس چی شد😐

هیچی دیگه مونده بودم چکار کنم هی تو فکر بودم میگفتم برم به اژانسه بگم یه چند دقیقه با من بیا تو مغازه و گل و ور دارم  و بیام ولی هیچ جوره تو کتم نمی‌رفت از یه مرد همچین درخواستی کنم🫤 تو این فکرا بودم شوهرم اومد و باز گیر داد چرا تو فکری بهم بگو چی شده هرچی گفتم فکر چی هیچی نیس گفت نه هست تو ساکتی تو خودتی😐  حالا دائم در حال حرف زدن و جیغ جیغ بودما میگفت نه کمتر از قبل حرف میزنی☹️انقدر پیله کردگفتم آره تو فکرم ولی از دست تو کاری برنمیاد این ی مورد رو استثناعا بیشتر پیله کرد گفتم من اون کاکتوس رو میخام ولی ن میتونم تنها برم ن میتونم تورو باخودم ببرم😩پس پیله نکن چون ‌کاری ازت برنمیاد گفت میریم جای دیگه می‌خریم همون بعدظهرش رفتیم چندتا گلخونه رو گشتیم فقط یکیش داشت اونم خیلی کوچولو قد یه گردو

آخرم دست خالی برگشتیم

شوهرم گفت فردا میریم مغازش بخرش گفتم آره حتماااا من عمرا باتو اونجا نمیام باز کتک کاری راه بندازی عین پسر بچه های لجباز نگام میکرد😕 گفت تو گلت رو بخر و برو تو ماشین یه گوشمالی دور از چشم بقیه میدم فقط گفتم لازم نکرده من گل نمیخام اصلا ساکت شد بعد باز ی ربع بعد گفت بریم یه تذکر حرف زدنی میخام بدم فقط فقط نگاش کردم ولی اینجوری😒😒گفتم بیخیال شو من نمیخام گل

مثل بچه ای نگام میکرد ک یکی به خوراکیش دست درازی کرده بود گفت پس چی بیام و بزارم راست راست راه بره و هرغلطی خواست بکنه کسی هم چیزی بهش نگه😡

دوباره چندروزی گذشت و آخرش دیدم نمیشه باید یه گوشمالی به شوهر بدم😂 این چه اخلاق گندی بود داشت آخه

خلاصه بهش گفتم ببین تو با من میای عین یه آقای جنتلمن میریم اون مغازه اون کاکتوس رو می‌خریم و میایم اون بزرگ ترین تنبیه براش ک من با همسرم برم اونجا و اگه بازم ببینم دعوا راه انداختی و تن منو لرزوندی دیگه هر مزاحمتی هر اتفاقی بیوفته یه کلمه بهت هیچی نمیگم(دست گذاشتم رو نقطه ضعفش😁) این یکبار رو بخاطر من کوتاه بیا و خب تا دوروزز داشتم این حرفارو تکرار میکردم ک خوب تو سرش بره😂اونم فقط عین بچه های سرتق نگام میکرد☹️

طولانی‌ نکنم یه روز که دیدم حالش خیلی خوبه گفتم وقتشه پاشو بریم رفتیم و هرچی به مغازش نزدیک تر می‌شدیم ضربان قلب من بالا تر میرفت و سگرمه های شوهرم توهم☹️

استارترجان منطقی بود با اون برخوردی که ازش دیدی دیگه تماس نمیگرفتی بعدش

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...